Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı
Tamam Tekin'cim..orada sana katılıyorum..yazımda belirttim zaten..Diyarbakır taraftarına PKK diye bağırmak çok yanlış ve çok adice birşey....ama birilerinin canına kastetmek için yeterli ve geçerli bir sebep değil..ben futbol oynarken de gittim Diyarbakır'a.. o zaman da sahaya madde atıdı ama onu sporun içinbdeki oluşumlarla açıklayabiliyorsun..Türkiyenin her yerinde maalesef o tür olaylar var ancak..bu başka bir şey..bu devlete başkaldırının resmi idi..ama bu sefer ki resmen isyan provası gibi birşey ve adam öldürmeye teşebbüs idi..bu remen devleti acz içine düşürme çabasıydı ve bunu tasvip etmek imkansız abisi.. |
abı cokk haklsınn sen bızden daha ııı bılıyorsunn dıyarbakırı oranın kulturunu egitim durumunu vs vs.. zaten halk bır kucuk kıvılcımda bıle proveke oluyor.... bnce ıkıncı ıst olacak kadar potansıyelı olan bır vılayyetın daha kendısını gelıstıremenın tek nedenı rant pesınde kosan dıyarbakırı kulturel gelısmesını ıstemeyen dıyarbakırın buyumesını kabullenmeyen dıyarbakır elden gıdence hıc bısey yapamyacaklarını bılenn provokatörlerdır dıyarbakırı bu hale getıren bunlardır.... bunun ıcınn soyledıklermıze cok cok dıkkat etmelıyız bu ulke bızım ıse bursa da dıyarbakırda ... baskaların ekmegıne yag surmemek gerekk