08-03-2010, 15:36
|
#18 |
.::Huzur::.
| Önce şunu okuyun . Alıntı: Sükut´isimli üyeden Alıntı
Kardeşim saçma sapan konuşma !! Sen de d.bakırlı ol. D.bakırda yaşa. Pkkyı her an lanetle. Ama medya her seferinde tüm d.bakırlıları bir tutarak milleti kışkırtsın. D.bakıra ait tek bir iyi haber yayınlanmasın. Üstelik Bursa gibi çirkef insanlar siyaseti futbola yansıtıp, 'pkk dışarı' desin. Sonra da d.bakır halkı hiçbir şey olmamış gibi sussun öyle mi ?! Eğer senin bu denli üstün bir sabrın var ise o zaman alkışlarım seni ! Ne diyorum ben. İstiklal marşını ıslıklayan, sahaya taş atan 20, 30 provakasyondan başka kimse de-ğil-di. Eğer d.bakır taraftarının hepsinin bu yönde bir saygısızca düşünceleri olmuş olsaydı : ''Bize bir özür borcunuz var'' , ''Göz,renk farklı olsa da gözyaşları birdir'' , ''Türk-kürt kardeştir.Bunu inkar eden kalleştir'' gibi pankartlar asılmazdı ! Benim üzüldüğüm tek şey : Onların yaptıkları yanlarına kar kalırken , bundan zararlı çıkan tek takım d.bakırspor oldu. Neden Bursada yaşanılan olaydan sonra adamlara ceza verilmedi de, D.bakırspor-Fb maçında D.bakıra hem para hem saha kapatma cezaları verildi ?! Ve şimdi de eminim yine ceza alan taraf d.bakırspor olacaktır. Birileri aklına koymuşsa 'DİYARBAKIRI' ligde tutmamaya, bunu öyle ya da böyle gerçekleştirecekler.Bunu görmemek için kör olmak lazım. Bazı arkadaşlardan ricam ; neyin ne olduğunu bilmeden, yorum yapmasınlar. |
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! |
| |