08-03-2010, 15:47
|
#20 |
.::Huzur::.
| Alıntı: MeHLiKa´isimli üyeden Alıntı
Ayrıca Sükut nickli arkadaş bazı şeyleri provake etmek gayreti içindesin sanırım... | Alıntı: MeHLiKa´isimli üyeden Alıntı
Gerçekleri savunmak ırkçılık değil Sükut
Olmayacakları desteklemek tarafsızlık değil Sükut | Mehlika : Ya sen provakatörlüğün ne olduğunu bilmiyorsun ya da yanlış biliyorsun. Eğer doğrusuyla yanlışıyla bir şeyleri ortaya dökmek , birilerinin ısrarla görmekten kaçtığı şeyleri gün yüzüne çıkarmak , ayrımcılığın yapıldığını söylemek provake etmek ise bir şeyleri ; evet provakatörüm ben !! Kimse size olmayacakları savunun demiyor. Ben her iki tarafı da göz önüne alarak konusuyorum. Eğer Bursa maçından sonra pkk dısarı deniliyor ise ve hemen akabinde tff buna sessiz kalıyor ise daha sonrasın da tahrik olan d.bakıra sadece ceza veriliyor ise ben bunun altında bir artniyet ararım ! Sizin vicdanınız rahat olabilir , rahat uyuyor olabilirsiniz , mağdur olanı görmekten kaçınabilirsiniz ama kusura bakmayın ben sizin kadar olaylara şeffaf bakamıyorum.
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! |
| |