Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2010, 00:28   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yeni Robinho'ya 40 Milyon

Click the image to open in full size.
İspanyol ekibi Sevilla'da bu sezon gösterdiği performansla "Yeni Robinho" lakabı takılan Diego Perotti'ye 40 milyon pound değer biçiliyor. 21 yaşındaki genç Arjantinli'nin peşinde olan en ciddi kulüp ise tahmin edileceği gibi İngiliz temsilcisi Manchester City.
Ada gazetelerinden Daily Mail'de yer alan habere göre, La Liga'da bu sezon Sevilla forması ile takımının üst sıralarda yer almasında büyük pay sahibi olan Perotti'nin peşinde sadece Manchester City yok. Her iki ayağını da ustalıkla kullanabilen Arjantinli futbolcu için bugüne kadar Sevilla kulübüne teklif veren kulüpler arasında Arsenal, Real Madrid ve Bayern Münih'te bulunuyor.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Sevilla kulübü başkanı Jose Maria del Nido ise: "Diego yeni sözleşmeyi imzalayalı çok olmadı. Onun gerçekten ne kadar iyi olduğunun farkındayız ancak oyuncumuzla en azından önümüzdeki sezonda birlikte olmak istiyoruz. Bu yaz Diego'nun takımı bırakacağını zannetmiyorum." diyerek genç yıldızı satmaktan yana olmadığını gösterdi.
Manchester City'nin önümüzdeki yaz Perotti için bütün imkanlarını seferber edeceği ve Robinho transferi ile Premier Lig rekoru kıran Arap patronların bu transferle yeni bir rekora hazırlandıkları da öne sürülüyor.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla