Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2010, 11:15   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sadece Tuncay Yetmedi: 1-1

Click the image to open in full size.
Erteleme maçında Burnley'ye konuk olan Stoke City; milli futbolcumuz Tuncay Şanlı'nın 85 dakika oyunda kaldığı ve bir de gole imza attığı mücadelede rakibiyle berabere kaldı: 1-1
Burnley [1 - 1] Stoke City
23' [0 - 1] Tuncay Şanlı
52' [1 - 1] David Nugent

Premier League'de 21. hafta oynanması gereken ancak ertelenen Burnley-Stoke City maçı, Turf Moof Stadı'nda yapıldı.

Ligde sıkıntı günler geçiren ve düşme hattında yer alan ev sahibi Burnley sahada; Jensen, Mears, Carlisle, Cort, Fox, Paterson, Alexander, Cork, Eagles, Nugent, Thompson 11'i ile yer aldı.

Milli futbolcumuz Tuncay Şanlı'nın ilk 11'de yer aldığı mücadelede Stoke ise şu kadro ile sahaya çıktı:
Sorensen, Wilkinson, Huth, Ab Faye, Collins, Lawrence, Whitehead, Delap, Etherington, Tuncay, Sidibe

İngiltere Federasyon Kupası'nda (FA Cup) Arsenal ve Manchester City gibi dişli takımlar karşısında tur sevinci yaşayan ancak çeyrek finalde Chelsea'ye elenerek gözünü lige çeviren Stoke City, şiddetle puana ihtiyacı olan Burnley karşısında 23. dakikada golü buldu.

Delap'ın uzun taç atışında Faye topu Tuncay'a doğru gönderdi.. Milli futbolcumuzun yaptığı kafa vuruşunda kaleci Jensen'in değdiği top ağlara gitti ve Stoke City, ilk yarıyı bu golle 1-0 önde tamamladı.

Click the image to open in full size.

İlk yarıyı geride kapatan Burnley 52. dakikada skora denge getirdi. Sağdan hareketlenen Paterson önündeki Stokelu oyunculara rağmen ortasını yaptı, iyi yükselen Nugent de fileleri havalandırdı: 1-1

Kalan dakikalarda çabalar skoru değiştirmeyince milli futbolcumuz Tuncay'ın 85. dakikada yerini Moult'a bıraktığı ve bir gole imza attığı mücadelede; Stoke City ile Burnley puanları paylaştı.

Stoke City, 28 maç sonunda puanını 35'e çıkardı ve 11. sırada kaldı. Ev sahibi Burnley ise 29 maç sonunda puanını 24'e yükseltti ve averajla 18. sıraya çıkmasına rağmen ateş hattında yer aldı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla