Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2010, 11:55   #71
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bucks Celtics'i Devirdi

NBA'deki bir diğer temsilcimiz olan Ersan İlyasova'nın formasını giydiği Milwaukee Bucks ise sahasında Boston Celtics'i 86-84'lük skorla mağlup etti.
Bradley Center'da oynanan karşılaşmada Milwaukee Bucks'ta milli basketbolcumuz Ersan İlyasova mücadeleye yedekler arasında başlarken, 16:51 dakika oynama şansı bulduğu mücadelede 9 sayı, 4 ribaund, 1 asistlik performans ortaya koydu. Andrew Bogut sergilediği 25 sayı, 17 ribaund, 2 asistlik performansı ile Milwaukee'yi galibiyete taşıyan isim olurken, Carlos Delfino sergilediği 19 sayı, 8 ribaund, 2 asistlik performans ile galibiyete katkıda bulunan bir diğer isim oldu. Milwaukee Bucks bu sonucun ardından üst üste dördüncü galibiyetini elde etti.
Üst üste dört maç kazanarak yükselişe geçmesine rağmen bu maçta galip gelemeyen Boston Celtics'te ise Rajon Rondo 20 sayı, 6 asist, 4 ribaundluk performansı ile takımı adına sahanın en skorer ismi olurken, takımın diğer yıldız oyuncularından Paul Pierce 12 sayı, 5 asist, 3 ribaund, Kevin Garnett ise 14 sayı, 10 ribaund, 1 asistlik performans ortaya koydular. Milwaukee Bucks sıradaki karşılaşmasını cumayı cumartesiye bağlayan gece sahasında Utah Jazz ile oynayacak olurken, Boston Celtics ise çarşambayı perşembeye bağlayan gece sahasında Memphis ile mücadele edecek.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla