Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2010, 16:16   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Denizli Yanlıştan Çabuk Döndü

3 defansif orta alan oyuncusuyla Beşiktaş ilk 20 dakika oyununu kuramadı. Bobo’yla net bir pozisyonu vardı, ama organize hücumda pas alışverişinde eksikti Siyah Beyazlılar, bu yüzden sürekli geriye dönerek top kullandılar. Denizli bu sınırlı üretime hacim kazandırmak için 25’inci dakikadan sonra duruma el koydu.
Sağbek Ekrem’i forvetin 3’üncü oyuncusu olarak solaçığa gönderdi, Toraman’ı sağbeke çekti, Tello’yu da orta alana biraz daha yakınlaştırdı. İlk yarının kalan bölümünde Beşiktaş, bu değişikliğin karşılığını hücumda kurduğu baskıyla buldu, Holosko’nun girişimleri etkinlik kazandı. Ekrem’in 1 fazla oyuncu olarak defansı meşgul etmesi kendisine de pozisyon sağladı. Hasagiç’ten ürkmeyip kafayı tam dokunsa Kartal skoru daha önce lehine çevirecekti. Ekrem’inki olmadı, Bobo ilk yarı biterken bu baskının sonucunu skora taşıdı. İbrahim Toraman’ın sağbeke kaydırılması Beşiktaş ortaalanına bir zaafiyet getirmedi. Genç Necip artan sorumluluğunun altında ezilmedi. Hatta önemli kritik hamlelerden alnının akıyla çıktı.
Ferrari’nin savunma amacı taşıyan hamlesinden çıkan serseri top Holosko’ya asist olunca Siyah Beyazlı ekip rahatladı. Büyükşehir Belediyesi eksikleri doğrultusunda hücumda üretken olamadı, maçı sürekli karşılayan konumunda idare ettiler. Rüştü’nün çok kritik pozisyondaki kurtarışı hariç Beşiktaş kalesine gelemediler. Başta da değindiğimiz gibi 3 defansif özellikli orta saha oyuncusuna gerek yoktu. Denizli bunu erken çözdü. 3 oyuncunun faaliyet alanı genişledi. Ekrem-Tello-Holosko bu bağlamda skorun oluşmasına katkı sağlayan oyuncular olarak öne çıktı. Bobo çalışkanlık ve araştırıcılık adına iyi maçlarından birini oynadı. Beşiktaş’ın yarışta sonuna kadar var olduğunun iddiasını taşıyan mücadelesi göz doldurucuydu.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla