Belediye'nin Açtığı Çukur Kapatılmıştır | | Beşiktaşlılar gönül rahatlığı ile evlerinden çıkabilirler…
Bir süredir Belediyenin takımımıza açtığı çukurlar, dün gece İnönü de yine Beşiktaş tarafından kapatılmıştır.
Artık yolumuza rahatça devam edebiliriz.
Bu kış hastalıktan bir türlü kurtulamadım. Birkaç gündür, ağır bir grip geçiriyorum. Maç öncesi Haluk Kesim kardeşimle konuşurken “abla hastasın, bu soğuk havada maça niye gidiyorsun” dedi. Bende “hastayım ama Beşiktaş’ın hastasıyım yapacak bir şey yok” diye cevap verdim… Bu arada Haluk kardeşime yeni görevinde başarılar diliyorum. Beşiktaş’ın İstişare Kurulunda olmanın haklı gururunu yaşıyor, onu bütün kalbimle kutluyorum.
Ben öksüre tıksıra, her zamanki gibi önce köy içine uğramak üzere yola çıktım…
Semtte, çocuklarla Kartal heykelinin önünde buluştuğumuzda, hepimiz bu defa maçı alacağımızdan emindik.
Bizde biraz bundan sonrası için fikstür “istişaresi” yaptık kendi aramızda…
Hepsi Denizli maçının Pazartesi olmasından yakınıyorlar, deplasmana gidilecek malum okul var, Ankaragücü maçı aynı şekilde Cuma, deplasman, yine okul… Hepsi kara, kara nasıl gideceklerini düşünüyorlar “abla devamsızlıktan, sınıfta kalacağız” diyorlar…
Gözlerindeki aşk ve karşılıksız sevgiyi o kadar iyi anlıyorum ki…
Çocuklar dertli. Ceplerinde üç kuruş para, ama önemli değil onlar sadece niye Beşiktaş’ın maçları Pazartesi, niye illa Cuma diye düşünüyorlar.
Onlarda benim gibi iki sezondur Cuma gününü Beşiktaş’a uygun görenlere takıklar…
Yine de keyfimiz yerinde, yeni besteyi söyleyerek ağaçlı yoldan yürüyoruz mabede…
“Benim tek hayalim var Kartal Şampiyon olacak”
“İnşallah”
Bu defa Kapalıda Set’in ordayım. Şevşek Ali’nin hemen yanında demirdeyim. Belediyenin uğursuzluğunu kırmak lazım…
Tam tekmil ordayız.
Bobo’nun dönerek attığı gol Belediyenin çukurlarını kapatıyor…
Holosko geri kalan inşaatı tamamlıyor…
Geceyi yine bütün stat hep bir ağızdan,
“Benim tek hayalim var Kartal Şampiyon olacak”
“İnşallah”
Sesleriyle kapatıyoruz… Itır Esen / Haber1903
__________________ |'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma | |