A2'nin Yeni Patronu Belli Oldu ! | | Beşiktaş`ta Gökhan Keskin`den boşalan altyapının başına bir başka eski futbolcu olan Ulvi Güveneroğlu getirildi.
Yeni görevine başlayan Güveneroğlu, Haber1903`e konuştu.
İşte Ulvi Güveneroğlu röportajı; * Hocam öncelikle hayırlı olsun.Beşiktaş Alt yapıdaki görevinize sanırım başladınız?
- Çok teşekkür ederim sağolun.Ben Beşiktaş`ın yabancısı değilim yıllarca hizmet ettim.Camianın içindeyim Beşiktaş`ı,camiaayı çok iyi tanıyorum.Bütün gayemiz Beşiktaş`a yeni oyuncular kazandırmak.Herkesin beklediği bir ortam yaratmak. * Alt yapıda sizin döneminiz ile birlikte bir takım değişikliklere gidilecek mi? Yoksa mevcut sistem devam mı edecek?
- Mutlaka bir takım değişiklikler yapılacak.Yeni bir işlev kazandırmak için bir takım değişiklikler yapmak zorundayım.Bunuda zamanla herkes görecektir. * Galatasaray ile 17 Mart`ta zorlu bir A2 derbisi var.Bu mücadele ile ilgili görüşleriniz nelerdir?
- Biz derbilere her zaman önem veren bir camiaayız.Mutlaka o maçı kazanmak isteyeceğiz ama ondan önce biz Beşiktaş kulübüne çok iyi oyuncular yetiştirmek istiyoruz.Gelecekte Beşiktaş`a hizmet edecek oyuncuların yapısını oluşturmaya çalışacağız.Ama tabikide derbiyi kazanmak için elimizden gelen herşeyi yapacağız. * Son olarak camia`ya bir mesajınız var mı?
- Camiayı çok seviyoruz.Bizi desteklesinler bizi yalnız bırakmasınlar.Beşiktaş`ın alt yapısından A takıma çok iyi oyuncular getireceğime söz veriyorum. - HABER1903 -
__________________ |'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma | |