Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2010, 23:50   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rubin Kaçtı, ''Kurtlar'' Yakaladı:1-1

Click the image to open in full size.
UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında Wolfsburg'a konuk eden Rubin Kazan, Gökdeniz Karadeniz ve Hasan Kabze'nin 11'de yer aldığı mücadelede üstünlüğünü koruyamadı, rövanşa dezavantajlı bir skorla gitti: 1-1
Rubin Kazan [1 - 1] Wolfsburg
29' [1 - 0] Noboa
67' [1 - 1] Misimovic

UEFA Avrupa Ligi'nde 2. turunda eşleştiği İsrail ekibi Hapoel Tel Aviv'i toplamda 3-0'la geçen ve adını 3. tura yazdıran Rubin Kazan, ilk maçta sahası Central'de Wolfsburg'u konuk etti.

Milli futbolcu Fatih Tekke'nin kadroda yer almadığı; Gökdeniz Karadeniz ve Hasan Kabze'nin ise 11'de yer aldığı mücadeleye Rubin Kazan; Ryzhikov, Salukvadze, Orekhov, Navas, Ansaldi, Sibaya, Noboa, Hasan Kabze, Kasaev, Gökdeniz Karadeniz, Bukharov 11'i ile çıktı.

Konuk Wolfsburg ise sahada; Hitz, Pekarík, Madlung, Riether, Schäfer, Josué, Hasebe, Gentner, Misimovic, Dzeko, Martins 11'i ile yer aldı.

Cumartesi günü Rusya Süper Kupası'nı müzesine götüren Rubin Kazan'da, Gökdeniz Karadeniz maça çok iyi başlarken, 11'de forma şansı bulan Hasan Kabze de formda bir görüntü sergiledi.

Oldukça ağır bir zeminde oynanan mücadelede Rus ekibi 29. dakikada aradığı golü buldu.. Solda şık hareketlerle rakibini oyundan düşüren Ansaldi'nin ortasına iyi yükselen Hasan Kabze, topu kafayla kale çizgisine doğru indirdi; Nobua da meşin yuvarlağı kafayla filelere gönderdi.

Karşılıklı ataklarla geçen maçın ilk yarısını; Gökdeniz Karadeniz'in sürüklediği Rubin Kazan 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya etkili başlayan Rubin Kazan, 52. dakikada Hasan Kabze ile gole çok yaklaştı ancak golcü oyuncu son vuruşta başarılı olamadı.

54. dakikada sol kanattan üstü üste 3 kez korner kullanan Wolfsburg, son olarak üst direğe takıldı ve top auta çıktı.

İlk yarıda Gökdeniz'in mutlak gol pasını değerlendiremeyen Bukharov, 61. dakikada da milli oyuncunun derinlemesine şık pasında golü kaçırdı.

Özellikle 65'ten itibaren yorgunluk belirtileri gösteren Rubin Kazan, yavaş yavaş oyundan düşerken, 67. dakikada "Kurtlar" beraberliği yakaladı. Ceza sahası sol çaprazında topu kontrol eden Dzeko iki rakibinin arasından pasını çıkardı, gerilerden gelen Misimovic harika bir kesme vuruşla meşin yuvarlağı Ryzhikov'un uzanamayacağı yere yolladı.

76'da hafif sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta topun başına gelen Misimovic'in harika vuruşu çataldan döndü ve pozisyonun devamında meşin yuvarlak kornere gitti.

81. dakikada Rubin Kazan Teknik Direktörü Kurban Berdyyev, Gökdeniz Karadeniz'in yerine Balyaykin'i oyuna aldı.

Mücadelenin kalan dakikalarında skor değişmeyince Rubin Kazan ile Wolfsburg 1-1 berabere kaldı ve Alman temsilcisi avantajlı bir skor yakaladı.



Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla