Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-03-2010, 07:38   #2369
safa1903

safa1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pençesini çıkardı

Eleştirildiler, puan kaybettiler, ıslıklandılar ama şampiyonluktan umutlarını hiç kesmediler. Tıpkı geçen sezonki gibi ligin son bölümünde ayağa kalkan Beşiktaş, kalan 10 maçta 30 puanın hesaplarını yapıyor

Click the image to open in full size.
Tıpkı geçen sezonki gibi iniş ve çıkışlarla dolu bir sezon geçiren Beşiktaş, bitime 10 hafta kala yine zirve yarışının içerisine girmeyi başardı. Daha 6. haftada liderin 12 puan gerisine düşen Kara Kartallar, yoğun eleştirilere ve kendi taraftarlarının protestosuna rağmen ayakta durmayı başardı ve liderle puan farkını iyice azalttı. Lider Galatasaray'ın 2 puan gerisindeki Kara Kartallar, taraftarıyla bütünleşince şampiyonluk şarkıları da söylenmeye başlandı...

'Seyircimiz geri döndü'

Büyük takımların kabusu olan Büyükşehir Belediye karşılaşmasında Kara Kartal'ı zafere taşıyan Bobo ve Holosko da durum değerlendirmesi yaptı. Holosko, "Bu maçı alırsak, şampiyonluk yolunda çok kritik bir adım atacağımızı biliyorduk. Tersi bir sonuç bizi yıpratacaktı. Çok daha farklı da kazanabilirdik. Herşeyden önemlisi şampiyonluk inancıyla birlikte seyircimiz de geri döndü" diye konuştu. Bobo ise, "Önce Kaptan'ın yaptığı ortada basit bir golü kaçırınca, moralim bozuldu. Ama kaptanın yarattığı pozisyonda zoru başardım ve onun emeklerini boşa çıkarmadım. Şampiyonluk için iddialı dört takım var, ama mutlu sona biz ulaşacağız" dedi.

Orhan Yıldırım-Fanatik