Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2010, 09:31   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Dikkat! Chelsea'de Kriz Var

Click the image to open in full size.
İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk mücadeleside veren Chelsea
Cumartesi günü oynayacağı West Ham United maçı öncesi kaleci kriziyle çalkalanıyor. Maviler bu mücadelede birinci ve ikinci kalecilerinden yararlanamayacak.
Takımının 1 numaralı kalecisi Petr Cech'in sakatlığından sonra yedeği Hilario'nun da kasıklarında oluşan problem sonrası gözler Chelsea yedek takımının kalecisi Ross Turnbull'a çevrilmiş durumda.
Lider M.United'ın iki puan gerisinde ligin kritik dönemecinde şampiyonluk mücadelesinde devam eden Londra ekibinde West Ham maçında Portekizli defans oyuncusu Ricardo Carvalho da sakatlığı sebebiyle takımını yalnız bırakacak.
Chelsea teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin kaleci krizi karşısında kulübün resmi internet sitesi chelseafc.com'a yaptığı açıklama ise şu şekilde: "Hilario oynayamayacak, Turnbull kalede olacak. Salı günü Inter ile oynayacağımzı Devler Ligi rövanşında ise Petr veya Hilario'dan yararlanıp yararlanamayacağımızı ise henüz bilmiyoruz. Fakat Carvalho o maça yetişecektir."
1985 doğumlu 1.96 boyundaki İngiliz kaleci Ross Turnbull 2002 yılında Middlesbrough ile profesyonel olduktan sonra sırasıyla › Darlington, Barnsley, Bradford City, tekrar Barnsley, Crewe Alexandra ve Cardiff City takımlarında kiralık olarak forma giymiş Haziran 2009'da Chelsea'ye transfer olmuştu. Turnbull Chelsea A takımı ile ilk deneyimini ise West Ham United maçında yaşayacak.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla