Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2010, 14:32   #1
astute
A S T U T E
 
astute - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon10 FLash FLash FLash Tsubasa Ozora Beşiktaşta !! { KoLpa basın.. (: }

Click the image to open in full size.

Transfer sezonuna çok hızlı başlayıp daha sonra frene basan Beşiktaşımızda yeniden hareketli saatler yaşanıyor.Takımımız, Nankatsu'nun yıldızı Tsubasa'yı renklerine bağlamak için İstanbul'a Getirdi. Beşiktaş yönetiminin, Tsubasa'nın menajeri Roberto ile toplantı yaptıgı ve görüşmenin mutlu sonla bittigi açıklandı. Nankatsu'dan ayrılmayı düşünen yıldız futbolcunun takımımıza gelmeye can attıgı her halinden belliydi.

Hem lige, hem UEFA'ya iyi bir başlangıç yapmak isteyen Beşiktaş Japonya'da mutsuz olan Tsubasa Ozora'yı bitirdi.Tsubasa'nın menajeri Roberto'nun yaptığı, "Nankatsu Klubü, Tsubasa Ozora'nın sıkıntılarını biliyor ve bunları gidermek için uğraşıyordu. Ancak Beşiktaş gibi bir takımdan gelen teklife, Tsubasa'nın da soğuk bakmayacağını biliyorlardı." açıklaması siyah-beyazlı camiayı harekete gecirmişti.Her defasında hayallerimi süsleyen futbolcu yakıştırması yapan Başkan Demirören'in bu transferde hiçbir fedakarlıktan kacınmadıgı aktarıldı.Menejer Sinan Engin,Tsubasa'nın Guiza'dan 5 gömlek,Alex'ten 3 Pantolon,Burak'tan 25 T-shirt daha üstün oldugunu vurguladı.golcü yıldızın kıran kırana gecen pazarlıklar sonucunda 7 milyon euro'luk bonservis bedeli karşılıgında transferinin gercekleştirildigini açıkladı.Alacagı ücret konusunda acıklama yapmazken,takım içindeki dengeyi bozmayacagını söyledi.Transfer detaylarının pazartesi günü borsaya bildirilecegi ve İnönü Stadında resmi sözleşmenin imzalanacagı açıklandı.

Tsubasa Ozora'yı havaalanında coşkulu bir kalabalık karşıladı.Sempatik hareketleriyle bu coşkuya ortak olan Tsubasa ''klübüme hedefleri olan ve başarıya aç olan bir takımda oynamak istedigimi söyledim.Beşiktaş'ın benimle yakından ilgilendigini ve Beşiktaş'ta oynamaktan dolayı çok mutlu olacagımı söyledim.Beni anlayışla karşılayacaklarından emindim.Herkese teşekkur ederim.Atmosfer müthişti,Trübünler önüne çıkmak için can atıyorum'' diye konustu.

Öte yandan kulübümüzün, bu transferi gerçekleştirmek için Bobo'yu ikna ederek 8M Euro Bonservis bedeli karşılıgında Dinamo Kiev'e verdigi,Brezilyalı futbolcunun resmi sözleşmeyi fax yoluyla imzaladıgı bildirildi.



Kaynak: Kolpa Basın Bunuda Yazın!


Genzo Wakabayashi tam Galatasaray'in aradigi Kaleci:
Click the image to open in full size.

Hyuga Kojiro Fenerin Flas Transferi:
Click the image to open in full size.

Ve Tachibana ikizleri biri Bayern Münih'te biride Schalke 04 de..
Click the image to open in full size.

Jito Hiroshi... güclü fizigi ile Servet'i kesecek Galatasaray'da
Click the image to open in full size.

Kaynak: kimligi belirsiz olan kolpa basin


Taichi Nakanishi (Şeker Duvar ): Beşiktasi istiyorum!!!!!


Click the image to open in full size.


Nankatsu yıldızı tsubasadan sonra benide alin diye haber gönderdi,klupten yapılan acıklamaya göre seker duvar için 5 milyon Yen +bobo karsılığında anlasıldı, ayrıca oyuncuyada yıllık 1,5 milyon yen ödenceği açıklandı.Ayrıca seker duvar inönu de oynacağim günü iple cekiyorum teee japonyaya kadar geldi çArşinin şöhreti bu taraftarla çok maçlar aliriz dediği bildirildi . Bu durumda yabancı sorunu yasıcaği acıkca ortaya cıkan besıktas kimleri gönderceğini ileryen günlerde aciklancak


kaynak :Kolpa basın
__________________
Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz
astute Ofline   Alıntı ile Cevapla