Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-03-2010, 09:02   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Malouda'yla Güle Oynaya:4-1

Click the image to open in full size.
Premier League'de zirve mücadelesi veren Chelsea ve düşme potasından uzaklaşarak rahatlamak isteyen West Ham United kozlarını "Londra Derbisi"nde paylaştılar.

Stamford Bridge'deki 30. hafta mücadelesinde Mark Clattenburg düdük çaldı, Stephen Child ve Rob Lewis yardımcılıklarını yaptı.

Chelsea: Turnbull, Ivanovic (Zhirkov 80'), Alex, Terry, Paulo Ferreira, Ballack, Mikel, Lampard, Anelka (Joe Cole 66'), Drogba, Malouda (Kalou 87')

West Ham: Green, Spector, Upson, Gabbidon, Daprela, Ilan (Diamanti 83'), Parker, Kovac, Behrami, Dyer (Stanislas 68'), Mido (Cole 67')

"Maviler"de en önemli sıkıntı kaledeydi; Cech ve Hilario'nun devam eden sakatlıkları sebebiyle forma giyemedikleri derbide kaleyi sezon başında Middlesbrough'dan gelen Turnbull devraldı. Bosingwa, Essien, Carvalho ve Ashley Cole da sakatlıkları sebebiyle maç kadrosunda yer alamayan isimlerdi.

West Ham'da sakatlıkları devam eden Boa Morte, Hines, Davenport, Faubert, Noble ve Ilunga'nın yanısıra cezalı Da Costa da forma giyemedi.

Chelsea'nin duran toplarda gol aramak için rakip kaleye giden savunma hattı 16. dakikada işbaşındaydı; Malouda'nın kullandığı kornerde defansın uzaklaştıramadığı topu Lampard sol kanada yuvarladı, Fransız oyuncunun ceza sahası içine ortasına iyi yükselen Alex bu sezon ligde kaydettiği ilk golle takımına skor avantajını getirdi.

2004 ve 2005 yılları arasında 15 maçta Chelsea forması giyen Parker'ın 30. dakikada ceza alanı dışından gönderdiği füze Turnbull'un uzanamayacağı noktaya gitti ve skora denge getirdi.

55. dakikada Drogba ligde bu sezon kaydettiği gol sayısını 20'ye çıkararak evsahibi ekibe mücadelede bir kez daha skor avantajını getirdi.

Maça damgasını vuransa Malouda oldu; Fransız oyuncu karşılaşmadaki 2 asistine 77. dakikada 1 de gol ekleyerek ev sahibi tribünleri rahatlattı.

90'da durumu 4-1 yapan Drogba son noktayı koydu.

Chelsea bu galibiyetle puanını 64 yaparak Manchester United'dan maç fazlasıyla liderliği devraldı.

West Ham ise derbinin ardından 27 puanda kaldı.
Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla