Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-03-2010, 09:07   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hargreaves Sahalara Dönüyor

Click the image to open in full size.
Geçirdiği ağır sakatlıklar nedeni ile 2008 yılı Eylül ayından bu yana formasını giydiği Manchester United'dan uzak kalan Kanada asıllı İngiliz futbolcu Owen Hargreaves nihayet sahalara dönüyor.
Tam 16 aydır futboldan uzak kalan ve bu süreçte iki dizinden de ciddi ameliyatlar geçiren Hargreaves'in, Manchester United'ın rezerv takımı ile antremanlara başlaması kulüp içerisinde sevinç yarattı.
Geçirdiği ağır sakatlığın ardından futbolu bırakma kararının eşiğinden dönen İngiliz ortasaha oyuncusu, geçtiğimiz hafta rezerv takımın Manchester City ile oynaadığı maçta yedek kulübesinde sahada olmayı bekledi. Ancak kulüp yetkilileri Hargreaves'in sakatlığının bir kez daha nüksetmemesi için rehabilite programına harfiyen uyması gerektiğini ve İngiliz futbolcunun biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu belirttiler. Hargreaves, Manchester United'a 2007 yılında Bayern Münih'ten 20 milyon pound karşılığında transfer olmuştu. Sahalara dönüş tarihi bir kez daha ertelenen İngiliz futbolcunun geri dönüşünü ise taraftarlar sabırsızlıkla bekliyor.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla