Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-03-2010, 09:21   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
1'er Puana Razı oldular:1-1

Click the image to open in full size.
La Liga'da Şampiyonlar Ligi bileti için çekişen Sevilla ve Deportivo La Coruna'nın Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan'daki randevusunda taraflar ilk yarıdaki karşılıklı gollerle 1'er puana razı oldular.
İspanya'nın bu sezon yoluna 3 kulvarda devam edebilen tek takımı olan Sevilla; dördüncülük mücadelesi içinde olduğu Deportivo la Coruna'yı konuk etti. 43 puanlı Mallorca'nın haftanın Coliseum Alfonso Perez'deki açılış maçında Getafe'ye Parejo, Miku ve Del Moral'in (Penaltı) golleriyle 3-0 yenilmesiyle bu mücadelenin önemi daha da arttı.

Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan'daki 26. hafta mücadelesinde Alvarez Izquierdo düdük çaldı.

Geçtiğimiz hafta içinde teknik direktörü Miguel Angel Lotina'yla nikah tazeleyen Deportivo mücadelenin ilk dakikalarında daha etkili gözükse de, oyunda dengeyi kuran ev sahibi ekip 21. dakikada bu sezon ligdeki ilk golünü kaydeden Fazio'yla skor avantajını yakaladı.

Sevilla'nın galibiyet sevinci uzun sürmedi, Guardado'nun ön direğe ortasını değerlendiren Adrian 23. dakikada skora denge getiren isim oldu.

42. dakikada konuk ekibin kalecisi Aranzubia'nın topu ceza alanı dışında elle kestiğini iddia eden ev sahibi tribümler hakemi uzun süre protesto ettiler.

Galibiyet golü için Deportivo kalesine yüklenen Sevilla'da sakatlıktan dönen Fabiano da oyuna girdi, Brezilyalı oyuncunun 61. dakikada kaydettiği kafa vuruşu üst direkte patladı ve oyun alanını terk etti.

Endülüs ekibinde teknik direktör Manolo Jimenez galibiyet için tüm kozlarını sahaya sürdü, Capel de 66. dakikada Perotti'nin yerine oyuna dahil oldu.

İkinci yarıdaki pozisyonlar golü getirmedi, taraflar ilk yarıdaki karşılıklı gollerle 1'er puana razı oldular.

Günün diğer maçındaysa;
Sporting Gijon 0 - 0 Athletic Bilbao
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla