Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-03-2010, 21:05   #81
Karetta2002

Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bugünkü maçta centilmence oynayan her iki takım oyuncularını da tebrik ediyorum..Gençler de Salih ve Safa nın olmayışı,oyunu kurmakta ve top dolaştırmada büyük sorun yarattı..Ayrıca ;hücumlarını fizik olarak çok güçlü olan tekin in bölgesinden yapmaya çalışmaları ve Soner i yalnız bırakmaları pozisyon bulmada sorun yarattı..Mert'in kritik kurtarışları olmasa fark daha da büyürdü..Ancak gerçek güçleri bu değil tabiiki çok daha iyisini yapabilirler..Tecrübelilere gelince ;geçen hafta Salih in gençlerde üstlendiği görevi Nihat üstlenmişti..bütün topları aldı,topa basarak arkadaşlarının sahaya yerleşmesini sağladı,ve en önemlisi takım olarak hareket ettiler,kimse önceki haftalarda olduğu gibi Messi olmaya çalışmadı....Tekin ve Emre nin gerideki dinamizmine Gökhan ın fırsatçılığı da eklenince fark ortaya çıktı..
Ayrıca her iki takımın da iyi niyetli olması maçı yönetmemde de büyük kolaylık sağladı..
Gene de bazı hatalar yaptım tabiiki ama mümkün olduğunca gördüğümü çaldım..her iki tarafı da kutlarım...