Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2010, 12:02   #2
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rooney bu hafta da şov yaptı

İngiltere Premier Lig'in 30. haftasında Manchester United, sahasında Fulham'ı 3-0 yenerek maç fazlasıyla yeniden liderliğe yükseldi. Old Trafford Stadı'nda oynanan ve 75 bin taraftarın izlediği karşılaşmada ''Kırmızı Şeytanlar'', 46 ve 84. dakikalarda Wayne Rooney ile 89. dakikada Berbatov'un attığı gollerle galibiyete uzandı.
Ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi 3-0 kaybeden Manchester United rövanşı aynı skorla kazanırken, Chelsea'den liderliği maç fazlasıyla geri aldı. Puan cetvelinde 2. sırada yer alan Chelsea, sahasında ağırladığı bir başka Londra temsilcisi West Ham United'ı 4-1'lik skorla geçti. ''Maviler''e 3 puanı getiren golleri 16. dakikada Alex, 56 ve 90. dakikalarda Drogba ile 77. dakikada Malouda kaydederken, West Ham United'ın tek golü 30. dakikada Parker'dan geldi.
Zirve takibini sürdüren Arsenal da haftayı galibiyetle kapadı. Londra ekibi, sahasında Hull City'yi Arshavin ve Bendtner'in golleriyle 2-1 yendi. Konuk ekibin tek golünü Bullard atarken, ilk yarının son dakikalarında Boateng kırmızı kart gördü.
Ligi 4. sırada bitirme mücadelesi veren takımlardan Manchester City ise deplasmanda Sunderland ile 1-1 berabere kaldı.
-TUNCAY'IN TAKIMI STOKE CITY BERABERE KALDI-
Tuncay Şanlı'nın takımı Stoke City, sahasında Aston Villa ile golsüz berabere kaldı. Britannia Stadı'nda oynanan karşılaşmaya ilk 11'de başlayan milli futbolcu Tuncay Şanlı, 54. dakikada yerini Fuller'e bıraktı.
Ligde bu hafta alınan diğer sonuçlar şöyle:
Birmingham City-Everton................: 2-2
Bolton Wanderers-Wigan Athletic........: 4-0
Burnley-Wolverhampton Wanderers........: 1-2
Tottenham Hotspur-Blackburn Rovers.....: 3-1
-GOL KRALLIĞI YARIŞINDA ROONEY LİDER-
Gol krallığı yarışında Manchester United'ın yıldız futbolcusu Wayne Rooney, 25 golle ilk sırada yer alıyor. Bu futbolcuyu 21 golle Didier Drogba (Chelsea), 18 golle Darren Bent (Sunderland), 17 golle Jermain Defoe (Tottenham Hotspur), 15 golle Carlos Tevez (Manchester City), 14 golle Cesc Fabregas (Arsenal) ve 13 golle de Louis Saha (Everton) ile Fernando Torres (Liverpool) izliyor.
-GELECEK HAFTA- 15 Mart Pazartesi: Liverpool-Portsmouth,
16 Mart Salı: Wigan Athletic-Aston Villa,
20 Mart Cumartesi: Arsenal-West Ham United, Aston Villa-Wolverhampton
Wanderers, Everton-Bolton Wanderers, Portsmouth-Hull City, Stoke City-Tottenham
Hotspur, Sunderland-Birmingham City, Wigan Athletic-Burnley,
21 Mart Pazar: Blackburn Rovers-Chelsea, Fulham-Manchester City, Manchester
United-Liverpool.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla