Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2010, 12:15   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beckham'ın Hazin Sonu

Click the image to open in full size.
Milan'ın İngiliz yıldızı David Beckham'ın aşil tendonundaki sakatlıktan dolayı tedavi için Finlandiya'ya gideceği ve sahalardan yaklaşık 5-6 ay kadar uzak kalacağı açıklandı.
David Beckham 1-0 kazanılan Chievo maçında sol dizindeki aşil tendonundaki yırtıktan dolayı dünya kupasında yer alamayak. Milan Kulübünün asbaşkanı Adriano Galliani Sky Italia Televizyonuna yaptığı açıklamada, "Onu gerçekten acı içinde gördüm. Soyunma odasında ona sarıldım ve isterse gelecek sezon bizimle kalabileceğini söyledim" ifadelerini kullandı.
David Beckham tedavi için doktor Sakari Orava ile birlikte Finlandiya'ya gidecek. Orava Didier Deschamps, Josep Guardiola, Haile Gebrselassie ve Merlene Ottey gibi isimlerin operasyonlarını gerçekleştirmişti.
Bu Milan içim ikinci büyük şok oldu. Daha önce Alessandro Nesta da aşil tendonundan sakatlık geçirmişti. Galliani ise açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı:
"Bu iki oyuncu dünya klasında oyuncular. Beckham Milan'a Fabia Capello tarafından İngiltere Milli Takımı'na seçilmiş olarak gelmişti. Malesefki bu futbol ama Beckham geniş ve büyük bir kafa yapısı gücüne sahip."
35 yaşında bulunan ve kariyerinde sayısız başarısı bulunan David Beckham'ın bu sakatlıktan sonra futbola dönüp dönmeyeceği şimdiden tartışılmaya başlandı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla