Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2010, 03:39   #1
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Lig'de Konuğumuz Bursa'dan..

Click the image to open in full size.

Beşiktaş Cola Turka erkek basketbol ekibimiz, Beko Basketbol Ligi’nin 23. Hafta mücadelesinde Oyak Renault ile Akatlar BJK Cola Turka Arena’da karşılaşacak..

17 Mart 2010 Çarşamba günü saat 21:00’de başlayacak olan mücadele, ayrıca Sky Türk ekranlarından da naklen yayınlanacak..

Ligde oynadığı 22 karşılaşmada; 15 galibiyet ve 7 mağlubiyet elde ederek 37 puan toplayan ekibimiz, en yakın rakibinin 3 puan önünde dördüncü sırada yer alıyor. Oynadığı karşılaşmalarda; 6 galibiyet ve 16 mağlubiyet elde ederek tehlike bölgesinden uzaklaşamayan Bursa ekibi ise 28 puan ve averajla onüçüncü sırada yer alıyor..

Ekibimiz, Oyak Renault’a karşı Lig’in ilk yarısında Bursa’da oynanan mücadeleyi 99-91 ve Teknosa Türkiye Kupası grup mücadelesinde oynanan karşılaşmayı ise 103-57’lik skorlarla kazanmayı başarmıştı..

Ekibimizde cezalı olan Lonny Leroy Baxter ve Bornova Belediyesi mücadelesinde sakatlanan Marque Perry bu mücadelede forma giyemeyecek. Sakatlığı henüz tam olarak geçmeyen Kevin Fletcher’ın da bu mücadelede forma giymesi beklenmiyor.

Dev Kartallar bu karşılaşmaya; Engin Atsür, Arın Soğancıoğlu, Muratcan Güler, Brad Newley, Haluk Yıldırım, Kerem Özkan, Cevher Özer, Adem Ören ve Fedor Likholitov rotasyonu ile çıkacak..

Bu arada karşılaşmanın biletleri de Biletix’ten satışa sunuldu. Mücadelenin bilet fiyatları şu şekilde belirlendi;

PROTOKOL 60 TL
BENCH ARKASI 40 TL
DİĞER TRİBÜNLER 10 TL


www.BjkBasket.org
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla