Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2010, 19:31   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tottenham'ın İlk Transferi

Click the image to open in full size.
Inter, Fiorentina ve Real Madrid'in kadrosuna katmak için birbirleri ile yarıştığı Brezilya'nın Internacional takımının ortasahadaki yıldızı Sandro, önümüzdeki yaz Tottenham formasını giyecek.
İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre genç yıldız için geçtiğimiz yaz döneminden beri birbirleri ile yarışan Fiorentina, Tottenham ve Inter arasındaki Sandro kapışmasının galibi Ada ekibi oldu. Ara transfer döneminde Fiorentina'ya transfer olması beklenen Brezilyalı için sezon sonunu bekleme kararı alan Internacional'ın, Tottenham menajeri Harry Redknapp'ın ısrarı üzerine şimdiden transferinin bitirildiği de haberin devamında yer aldı.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Internacional kulübü başkanı Vittorio Piffero: "Biz Tottenham kulübü ile geçen yazdan beri görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Ancak bu hafta başında tam olarak anlaşmaya vardık. Sezon sonunda bir aksilik olmaz ise Sandro'yu İngiltere'ye göndereceğiz." dedi.
Bu gelişmeler üzerine Tottenham'a gitmeyi çok isteyen Sandro'nun şimdiden İngilizce öğrenmeye başladığı da Ada basınında yer aldı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla