Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2010, 14:38   #2416
nesSquikK1903
Dişi Kartal

nesSquikK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Beşiktaşımız Mardine gidiyo

BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyetimiz, 18 Mart Perşembe günü Mardin’e gidecek ve bir takım etkinliklerde bulunacak. BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti’nin organize ettiği etkinliğe Başkan Yardımcımız Erdoğan Toprak, Futbol Komitesi Üyesi, Amatör Şubeler, Yatırımlar ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Doğan Küçükemre, Futbol Komitesi ve Yönetim Kurulu Üyemiz Cengiz Zülfikaroğlu’nun yanı sıra bazı televizyon ve gazetelerin spor müdürlerinin eşleri de katılacak.
İlk gün Mardin’deki tarihi ve turistik yerleri gezecek olan Beşiktaş kafilesi, Kulübümüz’ün 107. kuruluş tarihi olan 19 Mart Cuma günü Dereyanı İlköğretim Okulu'nu ziyaret edecek ve buradaki çocuklara ve halka Kulübümüz'ün lisanslı ürünlerinin yanı sıra çeşitli hediyeler verecek. Daha sonra BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyetimiz tarafından siyah beyaza boyatılan ve bilgisayar laboratuvarı yapılan Vatan İlköğretim Okulu'na gidilecek. Beşiktaş kafilesi burada öğrencilerle biraraya gelecek ve bilgisayar laboratuvarının açılışı gerçekleştirilecek.
SİYAH BEYAZ HAYATIN GERCEĞİ BUDUR !!
nesSquikK1903 Ofline