Beşiktaş Yönetimi, salı günü yaptığı yönetim kurulu toplantısında radikal kararlar aldı
Beşiktaş Yönetimi, salı günü yaptığı yönetim kurulu toplantısında radikal kararlar aldı. Sezon sonunda kadroya iki dünya starı kazandırmaya hazırlanan yönetim, butransferleri kulübün kasasından tek kuruş çıkmadan gerçekleştirecek. Yıldızlardan birini ünlü işadamı Mübariz Mansimov, diğerini ise sponsor firmalar getirecek. Güçlü bir kadro ile Şampiyonlar Ligi'ne girmeye hazırlanan Beşiktaş'ta asıl hedef ise önümüzdeki iki yıl içerisinde borçların tamamını sıfırlamak. Bütün bu planların gerçekleşmesi Mustafa Denizli ve talebelerinin sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemesine bağlı.
ÖNCELİK BORÇLAR
Şampiyonlar Ligi'nden yaklaşık 50 milyon euro civarında net kazanç elde etmenin hesaplarını yapan Beşiktaş Yönetimi, bu paranın yanı sıra yayıncı kuruluş ve ek sponsorlardan gelecek kazancı da bir havuzda toplayacak. Biriken para ile hızlı bir şekilde öncelikli olarak bankalara olan borçlar kapatılacak. Başkan Yıldırım Demirören'e ödenmesi gereken yaklaşık 60 milyon TL'lik borç tutarı ise yine kademeli olarak sıfırlanacak. "Planlarımız sekteye uğramaz ise önümüzdeki iki yıl içerisinde Avrupa'nın en çok konuştuğu takım Beşiktaş olur" diyen Başkan Yıldırım Demirören, yönetici arkadaşlarından çalışmalarını hızlandırmasını istedi.
Bilgehan Can-Türkiye