Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2010, 12:37   #132
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Henry Transferi Şaka Değil(miş) Gerçek(miş)

Şaka değil gerçek!
Başkan Yıldırım Demirören, tüm gazetecilerin içinde yönetici Serdal Adalı’ya “Henry işi bitti mi?” diye sordu. Adalı ise “Uğraşıyoruz başkanım” dedi.

Click the image to open in full size.
Bu şakanın altında bir gerçek yattığı ortaya çıktı!
GAZETE HABERTÜRK / Kartal YİĞİT

HER ŞEY ESPRİYLE BAŞLADI
Kartal, yeni sezonda transferde yüksek uçmaya hazırlanıyor. Beşiktaş yönetimi konuyla ilgili olarak şakayla karışık mesajlar veriyor ama her şakanın altında bir gerçek payının olduğu söylemi şekilleniyor. İlk sinyaller geçtiğimiz günlerde yeni yönetimin basınla tanışma yemeğinde verildi. Çırağan Sarayı’ndaki organizasyonda başkan Yıldırım Demirören, futbol komitesi başkanı Serdal Adalı’yla esprili bir diyaloğa girdi. İşte ilk etapta şaka gibi görülen ancak sonrasında gerçeklik payı olduğu ortaya çıkan o konuşmalar...

‘EN İYİSİ OLACAK’
Başkan Yıldırım Demirören gazetecilerin önünde futbol komitesinin başında olan Adalı’ya, “Serdal Bey, Henry işi bitti mi?” diye sordu. Adalı da gülerek “Uğraşıyoruz başkanım” yanıtını verdi. Başkanın planları arasında Barcelonalı Henry’yi bonservisiyle olmasa bile ‘1 yıllığına kiralama’ formülünün olduğu öğrenildi. Robinho’yu da listesinde tutan Demirören’in yeni sezonla ilgili planında, “Öyle bir transfer yapacağız ki şu ana kadar Türkiye’ye gelmiş en iyi yabancı olacak” mantığının yattığı ortaya çıktı.
RamesooN Ofline