Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2010, 08:17   #1
safa1903
 
safa1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ertuğrul Sağlam’ın komplo endişesi (Güven Taner)

Click the image to open in full size.
Süper Ligin en güçlü şampiyonluk adayı Bursaspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, kazandıkları son maçın ardından sıcağı sıcağına verdiği demecin sonunda, "...şunu da söylemek istiyorum" dedi.

Özel eki şuydu: "Biz gelecek hafta maçımızı pazartesi günü oynayacağız ve bir sonraki maçımız cuma günü.. Bir haftanın son maçı, sonraki haftanın ilk maçı... Bunu düzeltsinler!"

Sevgili hocamın demeye getirdiği, "Dördüncü günde bir maç daha oynatarak benim takımımı yoruyorsunuz, rakibime avantaj sağlıyorsunuz, bu da bize karşı alınmış bir tavırdır!"

Bu da şunlar demek:

l Endişeler içinde Ertuğrul hocam...

l Takımının fizik kondisyonuna güvenmiyor!

l "Bir takım haftada üç maç oynar, yorgunluktan söz etmek abestir" demek laftır...

Hocam endişeler içinde ki, pazartesi-cuma maçı oynatılan ilk ve tek takım kendi takımı değil. Beşiktaş 15 Mart pazartesi Denizli'de oynadı, 19 Mart Cuma günü de (bugün) Kasımpaşa deplasmanında oynayacak. Demek ki pazartesi-cuma oynatılan ilk ve tek takım kendileri değil. Ve bu durum onları hırpalamak için kurulmuş bir komplo hiç değil.

BURSASPOR'A HOŞ GÖRÜNME!

Aman hocam yıllardır kızdığımız komplo teorisyenleri arasına sen de katılma.

Ertuğrul hocam yalnız da kalmadı! O tepkisini koyar koymaz, anlı sanlı yorumcular da üstüne atladı. "Aaa olur mu canım böyle, Bursa'ya ayıp ediliyor!" Biri bunu canlı yayında yaptı. Program ortağı, Bursa'dan önce Beşiktaş'ın da aynı durumda olduğunu uyarınca, kem, küm etti, kıvırdı.

Burada da şu var: Bursa yeni bir güç haline geldi ya, ona hoş görünme... Beşiktaş'ın aynı tür maçlar oynamasına ses çıkarmamak, ama Bursa'nınkini savunmaya kalkışmak bir yaranma yaklaşımıdır. Böyle yapanlar yarın başka söyledikleri ile inandırıcı olamazlar, dikkat!

ENDİŞE DEĞİL, GÜVEN ZAMANI

Yaklaşık beş yıldır savunuyorum. Futbolcu haftada üç maçı hele hele peş peşe haftalarda üçer maçı fizik olarak kaldıramıyor. Kaldıran takımlar var, ancak onlar 'çok seçilmişlerden' oluşuyor. 10-15 takım çıkmaz. Hem üç maçı kaldıran hem de futbolu nitelikli oynayanlardan söz ediyorum. Yalnızca deli dana gibi koşanlardan değil.

Ertuğrul Sağlam'ın endişesi de işte bu. Onun Bursa'sı da yorgunluktan etkileniyor. Aman hocam endişe değil güven zamanı artık.


__________________
Önemli olan ; Hayatta en çok şeye sahip olmak değil, en az şeye ihtiyaç duymaktır..
.Click the image to open in full size.
safa1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla