20-03-2010, 01:59
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Mesajlar: 17.190
| Alıntı: pascal-nouma´isimli üyeden Alıntı
Sevgili kardesim rakibimiz bizi yenmek istiyor, bize saldiriyorlar diye bi yakinma icinde degilsin herhalde.???? Herkez rakibini yenmek ister.
Kasimpasa Bursa maci icin ise sana sunu söylerim. Baskalarinin oynadigi maclara gücümüz yetseydi Geyse nin Agücünü 8-0 yenmesini engellerdik. Herkes kendi macina bakacak.
Biz niye kasimpasayi cözüyoruz kardesim onlar bizi cözsün. Niye onlar saldiriyo da biz saldiramiyoruz? Onlar mi oynuyo sampiyonluga? Ben yazimda Mustafa hocaya mektup gönderdim. anlayana... | Ben Zaten Senin Söylediklerine Katılıyorum Tabikide Biz Saldıracağız Ama Kasımpaşaya dürüst dersen orada katılmam Çünkü Rakip Seçiyorlar Bursaya Yatıyorlar Orta Sahayı GEçmiyorlar Bize Gelince Şuursuzca Saldırıyorlar .
Ben Saldırmasın Demiyorum Saldırsın Ama Bize Ne Oynuyorsa Bursayada aYnısını oynasın sivasada Ankgücünede Vs .
Rakip Ayrımı Yapmasın Yada Bursanın Önünü Açmak İçin Bahsettiğin dürüstlüğü elden bırakmasın ama yaptılar . Bursaya Yattılar orta sahayı geçmediler hemde kendi sahalarında .
__________________ |'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma | |
| |