Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-03-2010, 15:14   #26
blackeaglecamaro1903
Banned

blackeaglecamaro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Akdora´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya sizleri anlamıyorum felaket tellallığıyla ne kazanıyorsunuz..Zaten sizlere kalsa takım 34 maçın 34 almak zorunda.. Bu takım bu sene seve seve şampiyon o yüzden kalkıp her maç sonrasında yandık bittik mahvolduk edebiyatını parçalamayın burada..
kimse felaket tellalığı yapmıyor. görüne köyde klavuz istemez. siz neden bu kadar hayalperest düşünceler içine giriyorsunuz. daha 10 gün önce söyledim bu futbolla fazla ileriye gidemyiz diye. cuma nın gelişi p.tesi belli olmuştu aslında bu maçın skoruna pek şaşırdım dersem yalan olur. p.tesi günkü denizli maçında sahadan mağlup ayrılabilirdik ama denizli li futbolcuların beceriksizliği ve şansımızın yardımıyla o maçtan 3 puan ayrıldık. ama bunun her zaman böyle olmayacağını dün akşam hep birlikte gördük . 2 hafta öncesinde eziksaray bu takıma 4 attı geçen hafta bursa 2 attı güle oynaya kazandılar. (bursa maçında maça asıldıkları söylenemez) bizim bu takımlardan eksiğimiz ne? onların defansında kat kat üstün defansımız nasıl oluyorda bu takımdan 2 gol yiyor? bence asıl sorun şurda burda görsel veya yazılı basında birkaç eyyamcının bursa şampiyon olsun 3 büyüklere ders olsun söylemlerinden kaynaklanıyor. erman hoca çıkıp gazetede bütün anadolu takımları bursa yı şampiyon olması için oynasınlar diyebilme cesaretini gösterebiliyor. çıkıpta sen ne diyorsun kardeşim diyemiyor. BEŞİKTAŞ ın hakkını koruyamıyor koruması gerekenler!!!!!!!! nerde görülmüş p.tesi maç yap aradan 3 gün geçsin tekrar maç yap!!!!!! bu mu tff nin adaleti!!!!!!!!! neden çıkıpta bu konuyu araştırmıyor veya sorgulamıyorlar!!!!!!!! sakın çıkıpta kimse bana masal anlatmasın bu sene şampiyonuz diye !!!!!!!!!!!!!!!

siz bu sene şampiyonluğu rüyanızda bile göremezsiniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!