Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-03-2010, 19:49   #2
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kupada Rakip Panküp Kayseri

26-28 Mart 2010 tarihleri arasında Bandırma’da düzenlenecek olan Teknosa Bayanlar Türkiye Kupası’nın kura çekimi Taksim The Marmara Otel’de gerçekleştirildi. Beşiktaş Cola Turka bayan basketbol ekibimiz, kupanın çeyrek finalinde Panküp Kayseri Şekerspor ile eşleşti..

Ekibimiz, çeyrek final mücadelesinde 26 Mart 2010 Cuma günü, saat 16:15’te Panküp Kayseri Şekerspor ile karşı karşıya gelecek. Kupadaki tüm karşılaşmalar D Spor’dan naklen yayınlanacak.

Bandırma Kara Ali Acar Spor Salonu’nun ev sahipliği yapacağı organizasyonda, çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde oluştu;

14:00 Mersin Büyükşehir Belediyesi – Samsun Basketbol
16:15 Beşiktaş Cola Turka – Panküp Kayseri Şekerspor
18:30 İstanbul Üniversitesi - Fenerbahçe
20:45 Ceyhan Belediyesi – Galatasaray

Kura çekiminin ardından bir değerlendirme yapan Beşiktaş Cola Turka bayan basketbol ekibimizin yardımcı antrenörü Sevilay Karagöz; “Öncelikle kupaya katılan takımlara başarılar diliyorum ve iyi bir turnuva olmasını diliyorum. Kupada birçok kez mücadele ettik. Ancak hiç kupayı kazanamadık. Bu yıl Bandırma’dan İstanbul’a kupayı taşımak istiyoruz. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Renkli bir organizasyon olmasını diliyorum” dedi.

Tecrübeli oyuncumuz Gergena Branzova Erdenay ise; “Bütün takımlara başarılar diliyorum. Beşiktaş şimdiye kadar bu kupayı kazanamadı. Biz iyi kura çekerek, iyi maçlar çıkartarak kupayı kazanmak istiyoruz. Hak eden takımlar maçları kazansın. Çeyrek final bizim için iyi bir derece. Ve kendine güvenen takımlara kuranın önemi yok” değerlendirmesinde bulundu..


www.BjkBasket.org
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla