Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-03-2010, 22:49   #1
Cagla
TEK AŞK BEŞİKTAŞK
 
Cagla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Şampiyonluk için iki takım kalır"

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 2 puan kaybedilen yirmialtıncı haftanın ardından şampiyonlukla ilgili yine iddialı açıklamalar yaptı. Denizli, "Şampiyonluk için ne diyorsunuz? Kasımpaşa beraberliği ile kuş kafesten uçtu mu" sorusuna, "Kuş kafesine alışkınsa geri döner" yanıtını verdi.

Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenmanda uzun süredir birlikte olmadığı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Denizli, şampiyonluk yürüyüşünün başladığını belirterek, "Bu yarış sırat köprüsündeki yürüyüşe benziyor. Mahşerin dört atlısı da bu yürüyüşte yer alıyor" dedi.

Beşiktaş'ın gol pozisyonuna giremediği yönündeki eleştirilere katılmadığını belirten deneyimli teknik adam, "Aksine çok pozisyon buluyoruz ama bunları atamıyoruz, bu kesin. Nobre, Nihat ve Yusuf'un da takıma katkısı olup olmadığına 8 hafta sonra karar vereceğiz" diye konuştu.

4-5 hafta sonra şampiyonluk yarışındaki takım sayısının ikiye ineceğini savunan Denizli, "Durumumuz herşeye rağmen iyi. Kaybettiğimiz 2 puanın bizi ne kadar etkilediğini ancak ilerleyen haftalarda göreceğiz. Şampiyonluk barajının da 75 puan olduğunu söylemiştim ama bu rakam giderek aşağı iniyor" dedi.

Kasımpaşa maçında yenilen 2 golün de hatalı olduğunu savunan Denizli, "Yapılan iki hata aynı maça denk gelince sıkıntı yaratıyor. 7-8 haftalık bir periyotta olsa telafi edilir ve bu kadar göze batmazdı" diye konuştu.

Siyah beyazlı takım Eskişehirspor maçının hazırlıklarını da sürdürürken sakatlığı devam eden İbrahim Toraman takımdan ayrı koşu yaptı. Kasımpaşa maçından bu yana midesinden rahatsız olan Sivok takımla çalışmalara başlarken, tedavisine devam edilen Nobre'nin yarın antrenmana çıkacağı açıklandı.
Cagla Ofline   Alıntı ile Cevapla