Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-03-2010, 18:16   #31
pascaltekin
B3ŞİKT@ŞK

pascaltekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
aяda´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
iyi futbol oynamakla doğru oynamak arasında fark var. bizim oynadığımız futbol kazanmak için oynanan bi futbol. ibrahim kaş gibi bireysel hata yapan adamlar forma giymediği sürece ve takım bu hırsını koruduğu sürece kazanamicamız maç yok önümüzdeki fikstürde. şansızlık olur falan olur filan olur kazanamayız canları sağolsun skor üstüne yorum yapmak yakışmaz bize sahada canavar gibi mücadele ettikleri sürece.

ben geçen senede gerideyken şampiyonluğa sonuna kadar inananlardandım bu sene 12 puan gerideykende inananlardanım. o yüzden şükürler olsunki geçen sene şampiyonluk kutlamalarında utanç duyanlardan olmadım. bu senede olmicam.
utanc duyacak kısıler varsa kardesım bu takımı sadece sampıyonluk ıcın sevenler utansın sen nıe utanc duyacaksın kııı... SKOR TARAFTARLIGINI yapıpta sampıyon olacagıma besıktas cocugu kalıp 10 sne kupasz beklerım... bana kımse hıkaye ve masal anlatmasınnn... besıktas budur begenmeyenler tutmasın bu takımı fb lı olsun gs lı olunn yeter artıkkk sabır tası olsa bu kadar dayanamazdııı bu ne yawww herkes skor yorumcuusuu ...allah rızası ıcın su at gozlugunuzu cıkarıp etrafa bı bakınnn