İbrahim Kaş sonunda patladı | | Beşiktaş`ın 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda yara aldığı Kasımpaşa maçında rakibin 2.golünde pozisyon hatası yaptığı ve Beşiktaş`a 2 puan kaybettirdiği eleştirilerine maruz kalan İbrahim Kaş, Haber1903`e çok çarpıcı açıklamalar yaptı.
İşte İbrahim Kaş`ın ``Göz`` çıkartacak röportajı. * İbrahim Kasımpaşaspor maçından sonra taraftar tarafından eleştiri oklarına tutuldun. Maç ile ilgili görüşlerini alabilir miyiz?
- `` Son 25 dakika kala oyuna girdim.İlk golde hiçbir hatam yoktu.Hiçkimse ilk golden bahsetmiyor herkes ikinci golden bahsediyor.Tamam büyük bir hatam olduğu doğru.Oyuna konsantre olamadım.Bir stoper oyuna sonradan girince konsantre olmakta zorluk çeker.Hata yaptım kabul ediyorum.Ama kimse ilk golden bahsetmiyor.Herkes bütün her şeyi bana yıkıyor.Gazetelerde yazılar çıkıyor.İbrahim iyi futbolcu değil, öyle futbolcu, böyle futbolcu.Ben 25`e yakın maç oynadım Beşiktaş`a geldim geleli 2 maçta hata yaptım.Birisi Kayserispor maçı ilk yarı. İkincisi de Kasımpaşa maçı.Bu takım 25 tane gol atmış.Neden hiç kimse bunları konuşmuyor?
Holosko`nun, Tello`nun kaçırdığı pozisyonları konuşmuyor da herkes benim üzerime yüklendi bu maçta. Üzüldüm,gerek yoktu bu kadar abartılmaya. Tamam bir hata olduğu doğru Beşiktaş`a 2 puan zarar verdim ama daha öncelerde de çok puan kayıpları oldu çok goller yedik. Kimseye bu kadar yüklenilmedi. Herkes benim üzerime geldi. Ama olsun diyorum bugünler de gelip geçer. * İbrahim taraftarımıza söylemek istediğin birşey var mı?
- `` Taraftara ne söylebilirim ki? Herkes gazetedekileri okuyarak yorumluyor. Onlar da haklı. Kasımpaşaspor maçında 1 golde hatam olduğunu kabul ediyorum. Haklılar sonuna kadar.`` diyerek sözlerini tamamladı. - HABER1903 - Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903 |