Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-03-2010, 09:07   #2460
safa1903
 
safa1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Batuhan büyük yetenek"

Beşiktaş'ın yaramaz çocuğu Batuhan Karadeniz'i eski takım arkadaşları Vucko ile İvesa yorumladı, genç yıldıza övgüler yağdırdı.


Click the image to open in full size.

Olaylarıyla gündemden düşmeyen Beşiktaş’ın 18 yaşındaki yıldızı Batuhan Karadeniz’i, eski takım arkadaşları İvesa ile Vucko’ya sorduk... Geçen sezon Eskişehir’de fırtına gibi esen genç golcüyü, iki takım arkadaşı da öve öve bitiremedi. İvesa, “Batuhan kesinlikle çok kaliteli bir futbolcu. Karakteriyle ilgili bir yorum yapmam zaten yanlış olur. Ancak futbolun ciddi bir iş olduğunu anlaması gerekir. 24 saat sadece futbolu düşünmek zorunda. Bir maç iyi oynayıp, diğer maçta tamamen farklı olabiliyor. Genç olmasından dolayı konsantrasyon sorunu yaşıyor olabilir. Ancak eğer isterse, çok daha iyi işler yapabilir. Disiplinli davranmalı yoksa hocasıyla arası bozulur. Her oyuncu için böyledir. İstikrarlı olsaydı, şu an Beşiktaş’ta 15 golü vardı” dedi.

‘Çok rahat kral olur’

Vucko ise, “Bence Türkiye’nin en iyi genç futbolcularından birisi. Boyu, fiziği ve futbol aklı çok iyi. Ancak daha fazla çalışması lazım. Sürekli çalışması gerekir. Futbolcu her zaman gelişir ve gelişimi hiç bitmez. Eğer sadece futbola odaklanırsa, iyi yerlere gelir. Oynamaması çok büyük bir dezavantaj. Eğer sürekli oynarsa, Türkiye’de çok rahat gol kralı olur. Çünkü o kalitede bir futbolcu. İstikrarı yakalaması halinde, kısa sürede Avrupa’da bile oynama şansı bulabilir” dedi.

Safacan Konuksever
__________________
Önemli olan ; Hayatta en çok şeye sahip olmak değil, en az şeye ihtiyaç duymaktır..
.Click the image to open in full size.
safa1903 Ofline