Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-03-2010, 00:28   #1
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Radivojević İle Anlaşma Sağlandı

Click the image to open in full size.

Yaşanan sakatlıklar nedeniyle son dönemde oyun kurucu pozisyonunda sıkıntılar yaşayan ve bu bölgeye bir transfer için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Cola Turka erkek basketbol ekibimiz, Sırp guard Vuk Radivojević ile anlaşma sağladı..

Son olarak Sırbistan ekibi Kızılyıldız’ın formasını giyen ve Euro Cup’ta temsilcimiz Türk Telekom’a karşı da mücadele eden 26 yaşındaki başarılı oyuncu 1.96 boyunda..

Belgrad doğumlu olan Radivojević, kariyerine Sloga Kraljevo'da başladı. Daha sonra Sırbistan’ın köklü kulübü Kızılyıldız’a transfer olan ve burada oldukça başarılı 4 sezon geçiren deneyimli oyuncu, 2007-2008 sezonunda ise İspanyol ekibi Fuenlabrada'da da forma giymişti..

Bu sezon başında yeniden Kızılyıldız'a dönen ve takımının ikinci kaptanı olan Radivojević, bu sezon Adriyatik Ligi’nde forma giydiği 23 maçta ortalama 25 dakika süre alırken; 6.8 sayı, 3.2 asist, 2.6 ribaund ortalamaları yakaladı. Euro Cup'ta ise 12 maçta görev alan başarılı guard, bu maçlarda ortalama 23.8 dakika sahada kalarak; 7.4 sayı, 3.3 ribaund ve 3.0 asist ortalamaları ile mücadele etmişti..

Vuk Radivojević, Fiba Euro Cup'ta temsilcimiz Türk Telekom’a karşı Ankara’da oynanan maçta; 12 sayı, 4 ribaund, 5 asist, 1 top çalma ile oynarken, Belgrad’da ki mücadelede ise; 4 sayı, 3 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile mücadele etmişti..


www.BjkBasket.org
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla