Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-03-2010, 21:50   #1
ÖLÜMÜNEBJK
Dişi Kartal
 
ÖLÜMÜNEBJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Talking Hizmette sınır yok! 2-1

Süper Lig'in 27. haftasının açılış maçında Bursaspor, İstanbul BŞB'ye 2-1 mağlup oldu. Ligde lider durumda bulunan yeşil-beyazlı takım, ilk yarıda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un iki golüne engel olamadı. İkinci yarıdaki baskı sadece bir gol getirince Bursaspor, 20 bin taraftarının önünde sahadan boynu bükük ayrıldı.


İstanbul Büyükşehir Belediyespor da aldığı bu galibiyetle İstanbul'un üç büyüğü Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın şampiyonluk umutlarının diri kalmasını sağladı.

Maçtan notlar

Turkcell Süper Lig’de lider Bursaspor’un deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı maçta, yeşil-beyazlı taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı.

Karşılaşma için otobüsler ve özel otomobilleriyle Bursa’dan İstanbul’a gelen taraftarlar, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda kendilerine ayrılan tribünde takımlarını coşkuyla destekledi.

Karşılaşmayı yaklaşık 25 bin Bursaspor taraftarı izlerken, tribünlere çeşitli pankartlar ve büyük Bursaspor bayrakları asıldı.

Bu arada, stada giden yolda trafik yoğunluğu yaşanırken, bazı taraftarların yürüyerek stada geldiği görüldü.

Tribünün ön kısmı boş bırakıldı
İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un 14 Mart’ta Diyarbakırspor ile yaptığı maçın, konuk ekip taraftarlarının 87. dakikada sahaya girmesi nedeniyle tatil edilmesinin ardından, bu akşamki maçta konuk taraftarların bulunduğu tribünde önlem alındığı görüldü.

Bursaspor taraftarlarının yer aldığı tribünün ön kısmındaki ilk koltuklar boş bırakılırken, taraftarların önlerine özel güvenlik elemanları yerleştirildi. Tribünün ön sırasındaki ilk koltuklarda ise polisler yer aldı.

Canaydın için alkış
Karşılaşma öncesi Bursasporlu taraftarlar, hafta içinde vefat eden Galatasaray Kulübü’nün eski başkanı Özhan Canaydın’ı alkışladı.

Taraftarlar, karşılaşma öncesi Canaydın’ın vefatı nedeniyle yapılan saygı duruşu boyunca alkış tutarken, tribünde "Bursa’mızın en efendi insanı, mekanın cennet olsun" yazılı pankart yer aldı.

Hasagiç kadroda yok
İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da, futbolda şike iddialarına ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve Sarıyer Adliyesi’nde savcılıkça serbest bırakılan kaleci Kenan Hasagiç, Bursaspor maçı kadrosuna alınmadı.
__________________
iki tanık var biri dilim biri kalemim, olanı biteni sindirdim yeter bana kendi derdim!

Click the image to open in full size.
ÖLÜMÜNEBJK Ofline   Alıntı ile Cevapla