Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-03-2010, 13:18   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
15 Yıllık Hasret Sona Erdi: 1-2

Click the image to open in full size.
Almanya Ligi Bundesliga'nın 28. haftasının açılış karşılaşmasında Michael Skibbe'nin çalıştırdığı Eintrach Frankfurt deplasmanda Bochum'u 2-1'lik skorla mağlup etti.
Rewirpower Stadı'nda oynanan karşılaşmada konuk ekip Eintrach Frankfurt'a galibiyeti getiren golleri 28. dakikada Marco Russ ile 63. dakikada Caio kaydederken, ev sahibi ekip Bochum'un tek golünü 9. dakikada Lewis Holtby kaydetti.
Milli futbolcumuz Halil Altıntop karşılaşmaya ilk 11'de başlarken, 85 dakika sahada kaldı ve 85. dakikada yerini Selim Teber'e bıraktı. Türk asıll oyuncu Ümit Korkmaz da mücadeleye ilk 11'de başlarken, 66. dakikada yerini Martin Fenin'e bıraktı. Öte yandan Frankfurt'un 2. golünün asistini yaptı.
Bochum deplasmanında en son galibiyetini 1995 yılında alan Eintrach Frankfurt, 15 yıl aradan sonra bu hasrete son vermiş oldu. Bu maç ile birlikte takımların aralarında yaptıkları son 18 karşılaşmada Bochum 6 kez sahadan galibiyetle ayrılan taraf olurken, Eintracht Frankfurt ise 9 kere sahadan galip ayrılan taraf oldu. Takımlar 3 karşılaşmada ise birbirlerine üstünlük sağlayamadılar.
Bu sonucun ardından Eintrach Frankfurt puanını 41'e çıkartıp maç fazlası ile 8. sıradan 7. sıraya yükselirken, Bochum ise 27 puan ile 14. sırada kaldı. Almanya Ligi Bundesliga'nın 29. haftasında Eintrach Frankfurt sahasında Bayer Leverkusen ile karşı karşıya gelirken, Bochum ise deplasmanda Freiburg ile mücadele edecek.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla