Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-03-2010, 13:32   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Xavi ve Pique Dönüyor

Click the image to open in full size.
Barcelona'da sakatlıkları bulunan Xavi ve Gerard Pique, salı günü ligin 4. sırasında bulunan Real Mallorca ile oynanacak karşılaşmada sahadaki yerlerini alacaklar.
Real Madrid ile aynı puanda bulunan ve aralarındaki puan farkından dolayı Real Madrid'in gerisinde ikinci sırada bulunan Barcelona, Real Madrid'in sahasında Atletico Madrid ile oynadığı haftada kazanması ve Real'in puan kaybetmesi halinde 1. sıraya tekrar yerleşebilir.
Katalan ekibinde solbek oyuncusu Eric Abidal yaklaştırıcı kas bölgesinde bulunan problemden dolayı takımını yalnız bırakırken, çarşamba günü oynanan ve 2-0 Barcelona galibiyeti ile sona eren Osasuna karşılaşmasında 5. sarı kartını gören Sergio Busquets bu hafta cezalı duruma düştü.
Mallorca şuana kadar Sevilla maçı haricinde sahasında oynadığı bütün maçları kazanırken, Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola yaptığı açıklamada, en iyi performanslarını sergilemek zorunda olduklarını ve Sevilla gibi Ono Estadi'den 3 puanla çıkmaları gerektiğini söyledi.
Guardiola yaptığı açıklamada, "Aldıkları sonuçlar şansa değil. Her sahada son derece güçlü bir kadroları ve harika yol gösteren bir hocaları var" ifadelerini kullandı. Mallorca Teknik Direktörü Gregorio Manzano ise, "Soyunma odamızda harika bir dayanışma var. Kurumsal problemleri ve finansal krizleri aştık ve futbolcular sportif konulara odaklanabildiler" şeklinde konuştu.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla