Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-03-2010, 22:16   #2
BЦЯΛƧı IПöПü
Beşiktaşım Hayat Sensin.!
 
BЦЯΛƧı IПöПü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Nihat: Şampiyonluğa inanıyoruz
Nihat Kahveci, maçı ve kendi performansını değerlendirdi
Click the image to open in full size.



"Bugün gerçekten hedefimiz galip gelmekti. Mutluyuz.. Lider puan kaybetmişti. Tek hedefimiz galip gelmekti. Hataların az yapılması gereken haftalardayız. Her takımın hedefi var, ona göre hırslı oynuyorlar. Biz kendi maçlarımızı bakmalıydık ve yolumuza devam etmek istiyorduk. Biz böyle maçların ciddiyetini kaldırabilecek bir takımız. Bunu geçen sene de yaptı arkadaşlarım. Öyle bir takımımız var ki, iyi de oynasa, kötü de oynasa sonuna kadar mücadele ediyor. Çok gol pozisyonuna girdik. Adım adım hedefimize ilerliyouz. Şampiyonluğun en güçlü adaylarından biriyiz. Kendi maçlarımıza bakıyoruz. Diğer takımlar bizi ilgilendirmiyor.

Takımın kazanması önemliydi. İyi oynuyoruz ancak Son Kasımpaşa maçını alamadık. O maçı da kazanabilirdik, 2-1 öne geçmiştik.

Sahada olmak istiyorum, oynamak istiyorum ama hocamın kararlarına da saygılıyım. Galibiyete katkım olduğu için mutluyum. Bugün sahaya çıktığımda taraftarların beni "Beşiktaş'ın çocuğu" diye çağırması ekstra motivasyon oldu benim için. Çok eleştirildim, beklentileri karşılayamadım ve kötü bir sezon geçirdim. İyi niyetimden kimsenin şüphesi yoktu. Çok eleştiren olduğu gibi, çok da sahip çıkan oldu. Hepsine teşekkür ediyorum. Önemli olan galibiyetti ve galip geldik. Yine oyundan sakatlık dolayısıyla çıktım. Tam toparlanırken, kendimi iyi hissederken nazara mı geliyorum bilmiyorum.

Şampiyonluğa inanıyoruz, hocamız çok tecrübeli bir hoca. Hocanın dediklerinin yüzde 99'u çıkıyor. Mustafa hocanın olduğu her takım şampiyonluğa oynar"

Kartalhaber
__________________
Click the image to open in full size.
BЦЯΛƧı IПöПü Ofline   Alıntı ile Cevapla