Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-03-2010, 01:37   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yaptıkları Yapamadıkları Terazinin İki Kefesine Konulduğunda ....

Başlığı gördüğünüzde eminim birazdan söyleyeceklerime siz de hak vereceksiniz dostlar..

Serdar Özkan'dan söz ediyorum..Hani büyük umutlarla altyapımızın geleceği olarak gördüğümüz,daha 16-17 yaşındayken A takıma kadar yükselen devamlılık, tecrübe kazanabilmesi için 5-6 yıldır gitmediği takım kalmayan ancak futbolunu bir arpa boyu bile ilerletemeyen Serdar Özkan..

Dün gece oyuna gireceğini gördüğümde tv başında başta ben ve yanımda bulunan kişilerin direk ''yuh bee,olur mu yaa?, nasıl yani? sorularıyla karşılaşan bir oyuncu..

Maça girdiği andan itibaren topla ilk buluşmasında yakaladığı fırsatı değerlendirememesine şaşırmadım açıkçası.Çünkü ben Serdar'dan umudu kestim artık.Yoruldum çunku her kaçırdığı golden,pozisyondan sonra saçımı başımı yolmaktan.Öz evladımız diye bağrımıza bastığımız,uzun süredir üst seviyede bir oyun oynamasını,takımı sırtlamasını istediğimiz bir oyuncunun bitişini gördüm ben dün gece.

Aynı senaryonun benzerini ben Ali Sami Yen'deki Gs macında da görmüştüm.Yine taraftara yakaladığı onca pozisyonu harcayarak kahır çektirmiş ancak ÖZ EVLADIMIZ olmasından sebep pek fazla tribünden çatlak ses çıkmamıştı o dönemde.

Ancak artık benim tahammülüm kalmadı.Dün gece yakaladığı 2 gol pozisyonunu değerlendirebilse belki maç daha önce kopacak ve asıl o zaman tribün şovu hakkıyla yapılabilecekti ama olmadı..Yine,yine,yine...

Peki şimdi size benim bir sorum olacak.Bu kadar süre sonra oyuna sonradan da giren Serdar Özkan üzerine bir plan kuruluyor olabilir mi?Biliyoruz hepimiz şuan Serdar'ın son senesi ve yönetimle arasındaki sözleşme krizi maddiyat nedeniyle tıkanmış durumda.Bu hususta Serdar'a önerilen ücretle istediği ücret arasında varolan ucurumu bir nebze de düşürebilmek adına belki de Serdar'ın kapasitesini kendisine hatırlarabilmek adına Denizli'nin kendisini oyuna sürmesi söz konusu olabilir mi?

Bir anlamda yüksek rakamlar isteyen bir oyuncu isen takıma maç kazandırman,kendini göstermen gerekir dedirtmek adına kendisinin oyuna alındığını düşünüyorum..Tabii bu benim soylediğimin tersi de olabilirdi eğer o pozisyonlardan birini gole çevirseydi..Ancak çoğumuz Serdar Özkan'ın kapasitesini bildiğimizden bu kaçınılmaz sonla karşılaşacağını biliyoruz değil mi?Peki kendisinin yaptıklarıyla takımdan götürdüklerini düşündüğümüzde terazinin hangi yanı sizce daha ağır basar?Bence götürdükleri daha ağır basar..

Bence durum bundan ibarettir dostlar..Sizlerin de görüşüyle bu tezime katkı sağlamanız sayesinde biraz fikir jimnastiği yapalım ne dersiniz?
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla