İşte budur...Taraftar çok şey istemiyor, 1 senede şöyle 3-4 maç yaşayalım, şampiyonluğa daha fazla inanalım yeter bize diyor...Sonunda böyle bir zaferi yaşattı oyuncularımız bize, bunun için önce hocayı sonrada oyuncularımızı tek tek kutluyorum; 1 kişi hariç, oyuna sonradan giren, maçı 5'e 6'ya taşıyacak fırsatları bulan ama bunları cömertçe harcayan, kendini bilmez, umursamaz tavırlarla haraket eden Serdar Özkan!..Umarım takımdaki son maçı olur onun da...
İyi şeylerden bahsetmek istiyorum, hele de dünkü geri dönüşten sonra...Aslında Kasımpaşa maçını izleyen bir Beşiktaşlı, dün de aynısının olacağını görmüştür, Rıza Çalımbay'da tıpkı Yılmaz Vural gibi takımını açık oynatmış, golü daha çok düşünmüştür, bu yüzden de son iki haftada oynanan Beşiktaş maçları, Barça maçlarındaki zevki veriyordu bana, keşke bir sezonda 2 değil de 10 maçımız böyle olsa da futbola doysak...
2-0 geriye düştükten sonra Rüştü'nün çok net bir kurtarışı vardı, o pozisyon maçın kırılma anıydı bence, maçı bize döndüren geçen haftaki gibi Rüştü olmuştur, oyuncularımızda daha fazla mücadele edip, 2 kişilik oynayıp, büyük bir istek ve arzuyla maçı 3-2'ye getirmişler, önemli bir zafere imza atmışlardır...Burda Denizli'nin yaptığı Uğur hamlesi, maçı bize döndüren hamleydi bence, Uğur'da hocasını yanıltmadı, çok iyi bir performans sergileyerek iyi bir yedek olduğunu gösterdi...
Bu galibiyet şampiyonluğun habercisi olabilir, ama önemli olan bu zaferleri çoğaltmak, özellikle de deplasmanda da aynı mücadeleyi sergilemek, Ag deplasmanı bunun için çok önemli...Dünkü taraftarı deplasmanda bulamayacak oyuncularımız, bizler olmadan da maçlara asılmalı, aynı istekle oynamalılar...
2-0'dan 3-2'ye çevrilen maçın mimarlarından biri de kuşkusuz taraftardır çünkü, dün her şeyiyle bir takımdık...
__________________ |