Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-03-2010, 18:57   #28
dartheagle

dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bu takım böyle hücum sistemiyle çok fazla gidemez bence. İki haftadır yediğimiz gollerin ne kadar basit olduğunu düşündükçe sinirlerim zıplıyor. Maç çok güzel oldu kabul ama bu tarz goller yemeye devam edersek çok büyük sorun yaşarız. Bence takımın savunmasına acilen bir önlem almalı Denizli. Toraman ön liberoda gerçekten başarılı oluyor kim ne derse desin o sağ bekten ön liberoya geçince takımın hücum düzeni birden yaratıcı olmaya başladı. Tabiki bu BİRDEN değil. Toraman hücum özellikleri iyi olmasa da Ernst ve Fink in savunma görevini o kadar rahatlatıyor ki onlar hücuma çıkarak bize büyük katkı yapıyorlar. Burdan öncelikle Toraman ın yürekten futboluna sonra Rüştü nün tecrübesine. Sonrasında da bütün futbolcularımızın futbol iştahına teşekkür ediyorum.

Hoca da oyuna çok iyi müdaheleler yaptı Uğur u sokarak ortasahayı kuvvetlendirip pas trafiğini sıklaştırarak Esesin dengesini iyice bozdu. S.Özkan a herkes gol kaçırdı diye kızıyor ki ben de çok kızdım topa vuramayacak kadar acemilik yapması sinir bozucu ama kimse şu ayrıntıyı görmüyor. S.Özkan oynadığı zaman biz inanılmaz pozisyona giriyoruz. Çünkü o kadar sağlı sollu koşular yapıyor ki pas atmayı biraz becerebilen bir adam sürekli Serdar ı pozisyona sokuyor. Pozisyona girmek bir meziyettir. Bunu kimse vurgulamıyor. Serdar hep böyle kaçırcaksa gerçekten oynamasın ama ben bu şanssızlığını kıracağına inanıyorum ve Serdar a gene de maç sonlarında şans verilmesi taraftarıyım.
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla