Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-03-2010, 22:32   #29
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Maça stresli başlamış olmamız 2 tane acemice gol yememize sebep oldu. İki haftadır belkide sezonun en iyi ikilisi olan Ferrari-Sivok ikilisinde çok büyük bir motivasyon eksikliği var. İnanılmaz hatalar yapılıyor ve inanılmaz goller yeniliyor. Dün gece Sivok pimi çekilmiş bir bomba gibiydi saha içinde. Hocanın acilen o bölgeye bir müdahalede bulunması gerek. Defans bu şekilde S.O.S veriyor.

Fink ve Ernst kim ne derse desin bence 100.yılda ki Tayfur-Guinti ikilisinden bile daha başarılı. Ernst penaltı pozisyonu dışında Fink ile beraber mükemmel bir futbol oynadı. 2-0'dan sonraki mücadeleleri takımı ayakta tuttu. Toraman yine yüreğini ortaya koydu. Yaptığı kritik müdahale maçın en önemli bölümüydü bana kalırsa. Sonradan oyuna giren Uğur İnceman harika bir futbol oynadı.

Bobo günden güne yükselen bir performans ile oynuyor. Bu karşılaşmada sahnede yerini aldı. Ekrem hakkında fazla yorum yapmaya gerek yok takımın Joker'i. Hoca kaleye koysa abartıyorum ama orada da sırıtmayacaktır.

Hoca yaptığı kritik müdahale ile geçen sene ki muhteşem geri dönüşlerden birini bu karşılaşmada gerçekleştirdi. Bu karşılaşma takımın özgüveni açısından çok önemli olacaktır. A.gücü ve Trabzon maçları bizim için çok önemli. Bu karşılaşmalardan alınacak galibiyet bizi mutlu sona ulaştırır.
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla