Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2010, 01:22   #62
Neokartal
 
Neokartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
SahEmre´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet herşey kendi elimizde ama bu bir avanatj mı.

Şöyle bir baktığınız zaman Bursa içinde herşey kendi ellerinde. Belkide Fenerde maçın 7sini birden kazanırsa bizi de yenerek şampiyon olur.

O bakımdan puanlar birbirine çok yakın olduğu için yolun kısalması haftaların azalması da bir anlam ihtiva etmiyor. Haftalar ne kadar azalırsa azalsın puan farkları bu kadar az olunca bir haftada herşey olabilir. Sezon başından beri bu güne kadar gelensüreci gözönüne alın ilk haftalarda gs ve fb ilk devre sonucu açık ara yapar dendi şampiyon olurlar diye ilan edildi. Sonrasında gs şampiyon olur dendi . Daha sonra bursa geçtiğimiz hafta 5 puan fark yapınca şampiyon ilan oldu. Şimdi Beşiktaşı da işin içine kattılar. Son 7 haftada da bu durum birinden diğerine gelir gider gibime geliyor. Ama sanki bizim fb sonrası puanımız ne olursa olsun Sivas Diyarbakır Manisa 3lüsünden 9 puan lık bir seri yaparsak damga vurabilirizgibime geliyor ama o güne kadar herşey bitmiş bile olabilir sonunu pek göremediğim bir lig yaşıyoruz
Doğru tabi bunun hiçbir avantajı yok.. Ve hiçbir şey de ifade etmiyor aslında.. Sadece psikolojik olarak başka maçları beklemeyi bıraktırıyor bize.. Fenerde böyle bir durum yok sadece bizde ve bursada var şuan haftaya ne olur bilinmez tabi.. Onun için diyorum zaten hesap yapmaya da gerek yok.. Artık gözümüzü kulağımızı kapatıp kendi önümüzdeki finalleri oynayacağız.. Biz önümüzdeki her finali bir bir kazanınca bu bizi doğal sonuca götürüyor zaten..
Ama dediğin gibi sonunu kimsenin bilemiyeceği geçen seneden bile daha enteresan bir lig izliyoruz.. Her şey olabilir.. Her sona hazırlıklı olalım..
Neokartal Ofline   Alıntı ile Cevapla