Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2010, 11:00   #63
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Neokartal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğru tabi bunun hiçbir avantajı yok.. Ve hiçbir şey de ifade etmiyor aslında.. Sadece psikolojik olarak başka maçları beklemeyi bıraktırıyor bize.. Fenerde böyle bir durum yok sadece bizde ve bursada var şuan haftaya ne olur bilinmez tabi.. Onun için diyorum zaten hesap yapmaya da gerek yok.. Artık gözümüzü kulağımızı kapatıp kendi önümüzdeki finalleri oynayacağız.. Biz önümüzdeki her finali bir bir kazanınca bu bizi doğal sonuca götürüyor zaten..
Ama dediğin gibi sonunu kimsenin bilemiyeceği geçen seneden bile daha enteresan bir lig izliyoruz.. Her şey olabilir.. Her sona hazırlıklı olalım..
Evet olayın sadece bizim elimizde olması tabiki büyük bir psikolojik rahatlık ama beraberinde de baskı getiriyor. Herkes Beşiktaş ve Bursanın sadece kendi maçlarını kazanarak şampiyon olacaklarını konuşuyor ama ben dahil kimse bu iki takımın veya birinin bunu başarabileceğini düşünmüyor inanmıyor sanıyorum. Ben şahsen bütün maçlarımızı kazanabileceğimizi düşünmüyorum. Çok zor bi olay bu ama imkansız demekte mümkün değil.

Birde bence şampiyonluk iddiasındaki tepedeki 4 takıma baktığımız da bence her hafta bu 4 takım 3er puan alamayacak mutlaka birilerine takılanlar olucaktır. Mesela haftaya çok ilginç maçlar var bakalım ne olacak, bu aşamada ilk malup olacak takımı hemen şampiyonluktan uzaklaştıracak basın ama bir sonraki hafta diğer takımlar malup olup veya berabere kalınca o zamano önceki hafta puan kaybeden takım yine umutlanacak yine yarışın içinde denilecek. Bu eğer takımlardan biri ki işallah biz oluruz 3-4 haftalık bir galibiyet serisi yaklamazsa eğer son 2-3 haftaya kadar gider gibime geliyor.

3-4 maçlık bir seri..

Bu hemen şimdide başlayabilir. Son 3-4 maçta olabilir. Aradaki 3-4 maçta olabilir.

Ben mutlaka her yakımın baskı ve stres sonucu ciddi kayıplar yaşayacağına inanıyorum beni haksız çıkartan takım şampiyon olur.

Ayrıca Sivas Diyarbakır Manisa maçlarının sorun olmayacağını söyleyen arkadaşlar olmuş. Bu takımlarla oynayacağımız haftalarda çok önemli. Bu 3 takımın 3ü de kümede kalmaya top oynuyor dikkatinizi çekerim.

Mesela sallıyorum Diyarbakır ile deplasmanda oynuyoruz ve maç pazar günü. Diyarbakırın rakibi cumartesi oynadığı maçta 3 puan alıyor. Ve diyarbakır bizi yenemezse 16. sıraya gerileyecek. Gel de çık işin içinden. Şimdi bu maçın rahat geçeceğini kim söyleyebilir. Bu diğer Sivas ve Manisa içinde geçerli.

Sivası ilk devrenin sonuna doğru iyi oyunla ama sıkıntılı bir şekilde yendiğimizi hatırlatmak isterim. Ayrıca Manisanın ilk devre sonundaki maçta bizi iyi ve mücadeleci bir oyunla malup ettiği, kupayıda elimizden aldığını unutmamak gerekir. Ayrıca kupada da geldikleri yer ortada. Hernekadar ligde durumları iyi olmasa da ben oyununu ve bireysel adamlarını beğendiğim bir kulüp. Bu maçlardan 9 puan çıkarmak için çok çaba sarfedeceğiz.
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla