Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2010, 11:23   #64
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Kalan 7 haftada daha çok maç skoru değişir değişmeyecek tek şey bizim şampiyon olacak olmamız.

Takım şampiyonluk havasına girmiş durumda bunu Eskişehirspor karşılaşmasında muhteşem bir geri dönüş ile hepimiz izledik. Taraftar sene başında ki gibi ani tepkiler vermiyor. Eskişehirspor maçında ben dahil tribündeki herkes maçın döneceği konusunda hemfikirdik. Geçen seneden bu tabloya alışık olan bir kadromuz var. Herkesin fikrine saygı duyarım ancak bana göre elindeki oyuncu kalitesi ile yapabileceğinin en iyisini yapan, böyle bir tablo karşısında nasıl davranması gerektiğini bilen bir hocamız var. Bunların hepsi bizi şampiyonluğa bir adım daha yakın tutan faktörler.

Kalan haftalarda bu artıları kullanarak sahaya çıkacağız. Ankaragücü ile haftanın ilk karşılaşmasını yapacak olmamız da bir avantaj. Alacağımız galibiyet rakiplerin daha stresli sahaya çıkmalarına neden olacaktır.

Beni kalan 7 haftada rakiplerin kaybedeceği puanlardan ziyade bizim maçlarımıza atanan hakemler ilgilendiriyor. 4 takımın yarışın içinde olduğu bir sezon yaşıyoruz önümüzü kesmeye çalışanlar olacak. Tetiğe basılmış durumda bu saatten sonra hem rakibi hem hakemleri yenmek zorundayız.
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan

Konu Gokhan tarafından (29-03-2010 Saat 11:28 ) değiştirilmiştir..
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla