Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2010, 19:59   #1
BЦЯΛƧı IПöПü
Beşiktaşım Hayat Sensin.!
 
BЦЯΛƧı IПöПü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İspanyollar Alay Etti !

İspanya'da derbiyi naklen yayınlayan Canal Digital yorumcuları, bu futbolun Galatasaray gibi Avrupai bir takıma yakışmadığını söylediler, iki ekibin de bir puan için sahaya çıktıklarını belirttiler..

Süper Lig'in İspanya'daki yayın haklarını elinde bulunduran Canal Digital, bir hafta boyunca anonsunu yaptığı Galatasaray-Fenerbahçe derbisini izleyenlerine sunarken, ortaya konan futbol yorumcuları pek memnun etmedi.

İstanbul derbisinin dünya klasikleri arasında önemli bir yer tuttuğunu hatırlatan iki gazeteci, sert bir mücadelenin dışında çok fazla önemli pozisyonun olmadığı bir maç izlediklerini söylediler. İki takımın da, üç puandan çok kaybetmemenin telaşına kapıldıklarını vurgulayan İspanyollar, iki teknik direktörün de taktik olarak bir puan için sahaya çıktıklarını, bu yüzden kısır bir karşılaşmaya şahit olduklarını iddia ettiler.

Maçın başında, şeref tribünündeki en büyük eksiğin Fenerbahçe Başkanı'nın olmayışı olduğunu kaydeden spiker, bunun nedeni olarak Başkan Aziz Yıldırım'ın geçen hafta soyunma odasına kadar inerek hakemlere hakaret etmesini gösterdi. Yorumcu da, Türkiye'de hakemlerle uğraşmanın olağan olduğunun altını çizerek, gerek maç içinde, gerekse karşılaşmadan sonra hakemler hakkında herkesin konuştuğunu söyledi.

Yedek efsane
Fenerbahçe'nin özellikle Semih gibi bir golcüyü kulübede oturtarak tek forvetle sahaya çıkmasını korkaklık olarak değerlendiren İspanyol spiker, Semih'in yanlış teknik direktörler yüzünden Türk futbolunda yaşayan yedek efsane haline dönüştüğünü savundular.

Galatasaray'ı da idealleri olmayan bir takıma benzeten İspanyol yorumcu, sarı-kırmızılı takımın 90 dakika bir varlık gösterememesinin, böylesine Avrupai bir kadroya sahip bir kulübe yakıştırmadığını vurguladı.

Leo Franco ile alay ettiler
Kaleci Leo Franco'ya ayrı bir paragraf açan İspanyollar, sözlerini şöyle tamamladı:
"Yılın en yavaş şutunu gol yapan kaleci oldu. Zaten bu tür golleri Atletico Madrid'de de yiyordu."
__________________
Click the image to open in full size.
BЦЯΛƧı IПöПü Ofline   Alıntı ile Cevapla