Geçen senenin kişisel egolarını tatmin edemeyenler tarafından (bu kişilere aynı takımı tuttuğum bazı arkadaşlarımı da üzülerek dahil ediyorum) Ballı Şampiyonu ilan edilen Beşiktaş sezona hayal kırıklığı ile başlayıp yaptıkları yakıştırmanın haklı olduğunu düşünenleri sevindirdi. 6.Hafta'dan sonra işin rengi değişmeye başlayınca bu kötü niyetli arkadaşlar tekrardan yok onun şansı yok bunun şansı demeye başladı.
Her kötü sonucun ardından gerek görsel gerekse de yazılı basında bu durumu görev edinen çok sayıda hoca çıkıyor sadece bizim forumda bile 10 tane hoca çıkarıyoruz bu haftalarda. Oyuncu değişiklerinden oyun mantalitesine kadar her alanda uzmanlaşan bu arkadaşlar onu asıp bunu keserek takımın düzelmeyeceğine kanaat getiriyorlar. Neyse ki Beşiktaşım şu sıralar bu duruma olanak vermiyor.
Hepimiz tarafından kabul görmüş renkli basın takıma, takıma birşey bulamazsa taraftara karalama kampanyası yapıyor. Bizlerin tutumu basın ile aynı doğrultuda olunca anlamsız ümitsizlikler ve heves kırıklıkları yaşanıyor. Bu yarışta daha 6.Hafta'da havlu atan arkadaşlarımız vardı. Şimdi ki tablo karşısında ne düşünüyorlar çok merak ediyorum.
Takımımız son haftalara çok büyük bir rüzgar ile giriyor. Alınacak her galibiyet bizi şampiyonluğa bir adım daha yaklaştıracak. Bu süreçte bizlere düşen görev sonuç ne olursa olsun takımımızın yanında yer almaktır. Bunları yazıyorum ancak biliyorum ki Allah göstermesin kötü bir sonuç karşısında yukarıda da belirttiğim gibi egoları yüksek arkadaşlarımız çıkıp burada heves kırmaya yönelik yorumlarda bulunacak.
Ben kendi adıma söylüyorum 2 farklı malubiyetlerden gelip maç çeviren, daha ligin 6.haftası sonunda sadece liderin 12, üstündeki takımların toplamda 40 puan gerisinden gelip şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri olarak bana bu heyecanı yaşatan Beşiktaşıma şimdiden teşekkürler. Galip gelmişiz gelmemişiz, şampiyon olmuşuz olmamışız hiç önemli değil önemli olan bu heyecanı yaşamak, bu gururun tadını çıkarabilmek.
Bu gururu perçinlemek artık bizlerin elinde. Bizler her zamankinden daha fazla takımla bütünleşmeliyiz. Herkes biliyor bu taraftarın takım ile bütünleştiği zaman neler yapabileceğini. Bizler bu bütünlüğü sağlarsak sezon sonunda bu gururu bu heyecanı şampiyonluk kutlamaları ile devam ettiririz. Basının gazına gelmeden içimizde ki sese kulak vererek sonuç ne olursa olsun takımımızın yanında olmalıyız. Şampiyon olamasakta canımız sağolsun der bizlere bu heyecanı yaşatan teknik heyet ve oyuncularımıza teşekkür ederiz. Çünkü bizler sevinmek için sevmedik.
Her maç sonunda hep bir ağızdan söylüyoruz ya artık kalan haftalarda bunu daha içten ve daha yüksek sesle söylemeliyiz.
GÜN DOĞDU HEP UYANDIK STATLARA DAYANDIK
BEŞİKTAŞ'IN UĞRUNA DA BAYRAKLARA DONANDIK
SEMTİMİZ ERKEK SEMTİ ASIK EDER HERKESİ
ÜZERİMDE EKSİLMESİN BAYRAĞIMIN GÖLGESİ
iSTE BİZ KÖTÜ GÜNDE HEP OMUZ OMUZAYIZ
ÖVÜNMEK GİBİ OLMASIN
BİZ KARAKARTALLIYIZ
Sevgilerimle
Gökhan |