30-03-2010, 21:47
|
#7 |
| Pascal'dan Santos ve Keita Açıklaması | | 1903radyo.com`da Gökhan Dinç`in programına katılan Pascal Nouma, Keita ve Santos`un yaptığı hareket hakkında açıklamalarda bulundu. Pascal Nouma, Gökhan Dinç`e yaptığı açıklamada;
- FEDERASYON NE ZAMAN HAREKETE GEÇİCEK MERAK EDİYORUM - `` Bana yapılanların karşılığını ne zaman bulucağım.Federasyondan ne zaman hareket gelecek merak ediyorum.Benim o hareketim Fenerbahçe taraftarına değildi.Bana has bir hareketti. Ben bir örnek değilim.7 yıl önce yaptım ve ben kulübümü çok özlüyorum.Benim taraftarlarımın önünde benim evimde yaptığım bir hareket farklı yorumlandı.Bir daha oynamak için elimi kesebilirdim.`` - BÜTÜN KUPALARI KAZANACAK -
`` Ben Beşiktaş`lıyım hayatımın sonuna kadar bütün kupaları Beşiktaş`ın kazanacağını düşünüyorum.Bütün kalan maçlar kader maçlarımız.Geçen hafta 3-2 kazandı ama bu şans her zaman gelmez.Beşiktaş`ın daha ciddiye alması gerekiyor.`` - MEDYAYI GÖREVE ÇAĞIRIYORUM -
`` Ben o hareketi yaptığımda Federasyona itici güç olarak medyayı değerlendirdi.Şimdi onlara sölüyorum ve sizleri göreve çağırıyorum.`` diyerek sözlerini tamamladı. Merak'lardayız..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. |
| |