Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2010, 10:59   #1
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kulüp Doktorundan Açıklama Geldi [ Son Sayfada ]

Click the image to open in full size.

A.Gücü maçı öncesi, sakat olan Ferrari, Nihat ile Tabata’ya Tello, Ernst ve Nobre’nin katılması keyifleri kaçırdı. Bir anlamda orta saha çöktü. Mustafa Denizli bu bölgede bir tek Yusuf’a kaldı.

Kartal, sezon başından bu yana rakiplerden çok sakatlıklarla mücadele veriyor. Sezona Delgado, İbrahim Toraman, Ekrem Dağ sıkıntısı ile başlayan Siyah-Beyazlılar sonrasında da ara ara şoklara uğradı. Bu oyuncuları Holosko, Ferrari, Hakan Arıkan’ın ameliyatları takip etti. Ligde son 7 haftaya girilirken sakat oyunculardan adeta bir takım kurulacak duruma gelindi.

Özellikle orta alanda büyük bir sıkıntı baş gösterdi. Teknik direktör Mustafa Denizli, Tabata ve Nihat’ın yokluğunda, Tello’nun da belirsizliğinde cuma günkü maç öncesi bir tek Yusuf Şimşek’e kaldı. İşte tek tek sakatlıklar ve son durumlar:

NİHAT (YOK)
Sağ arka adalesinde 2. derece yırtık ve kanama var. 4 hafta takımdan uzak kalacak.

TABATA (YOK)
Geçen hafta idmanda sakatlanmış ve kasığında kısmi yırtık tespit edilmişti. 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Sambacı’nın sezonu kapatma ihtimali bile bulunuyor.

ERNST (KRİTİK)
Sol ayak bileğine gelen darbe sonucu minimal ödem oluştu. Tedavisine devam ediliyor. Koşulara başlayacak, kesin durumu ise perşembe günü belli olacak.

NOBRE (KRİTİK)
Alt baldırında ödem ve kanama vardı. Koşulara başladı. İdman eksiği olduğu için A.Gücü maçında oynaması şu anda zor görünüyor.

TELLO (ZOR)
Sol ayak bileğinde ödem var. Kulüp doktorları Şenol Akman ve Devrim Urgun, Şilili oyuncunun cuma günkü Ankaragücü maçında forma giymesinin zor olduğunu vurguluyor.

FERRARİ (YOK)
Sağ kasık küçük kas grubunda 2. derece zorlama ve ödem bulunuyor. Tedavisine 3 hafta devam edilecek. Başkan Yıldırım Demirören, başarılı savunmacının bir an önce dönmesi için fedakarlığa hazır olduklarını belirtiyor. Yurt dışına bile gönderilme durumu var.
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla