Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2010, 12:45   #1
murat_eren

murat_eren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

texas ve tommiks

Hiç anlayamadığım "ezik" bir zihniyetin girdabında görüyorum TEKSAS`lı dostlarımızı.

Bir husumet "senin yüzünden küme düştüm" mantığına oturtulursa, zaten ezik bir söylem iyice zavallı bir konuma düşer.

Mesela ben ezeli rakiplerime "senin yüzünden küme düştüm" diyeceğime, taraftarlığı bırakırım daha iyi.

Düşünebiliyor musunuz? Beşiktaş küme düşmüş hem de Fener kümede çekiştiğim rakibi yenemedi diye düşmüş..

Bir de ben Fenerlilere kızıyorum..

Öleyim daha iyi...

* * * *

Bu sezon inşallah Teksas`lı kardeşlerimizi bu girdaptan çıkaracak bir gelişme yaşanır.

Yani son maçta Beşiktaş, Bursa`yı yenerek şampiyonluğu elinden alır.

Bu şekilde en azından ortadaki husumet anlaşılabilir bir mantığa oturmuş olur.

"Senin yüzünden tarihimin ilk şampiyonluğundan oldum" çok geçerli bir sebep olur.

Diğeri gibi ezik bir sebep olmaz en azından.

Yok şayet tam tersi olursa, "sen beni küme düşürdün, ben seni şampiyonluktan ettim" ise en azından adil bir rekabet dengesi olur.

Umarım her iki durumda Teksas`lı kardeşlerimiz içine düştükleri bu ezik girdaptan kurtulmuş olur.

* * * *

TEKSAS` da güzel bir tribün ve doğal olarak kulak olarak gördükleri ÇARŞI`yı boynuz olarak geçmek istiyorlar.

Anlamadıkları şey büyük taraftar gruplarını büyük yapan şey kazandıkları kupalardan çok temsil ettikleri duruştur.

Diyarbakır`lı kardeşlerimize sallayarak veya sahadaki oyuncunun sırtına logar kapağı atarak büyük olamazsın.

Boynuz kulağı bu davranışlarla geçemez, kulak asli organdır boynuz ise tali kemik.

Olsa da olur olmasa da...

Sizlere başka kulüpler adına boynuzluk yapacağınıza, gidip kendi timsahınızın kulağı olmanızı tavsiye ediyorum.

Eğer "büyük" olma yolunda en ufak bir niyetiniz var ise bu tavsiyeme kulak verirsiniz

Size de iyi şanslar TEKSASLILAR, Hocamız ve Zapo size emanet.

Daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa çekinmeden arayabilirsiniz...

RÜZGAR SAĞNAK 1903HABER
böyle ölüm hoş gelsin sefa gelsin..

murat_eren Ofline   Alıntı ile Cevapla