Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2010, 13:16   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
U18 BJK : 3 - BJK NİJERYA : 1

U-18 Futbol Takımımız, dostluk maçında karşı karşıya geldiği BJK Nijerya Akademi Takımı'nı 3-1 mağlup etti. Fulya Tesisleri'nde oynanan dostluk mücadelesini Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sinan Vardar, Spor Okulları'ndan sorumlu olan Nedim Sarsmaz, Futbol Özkaynak Düzeni Genel Koordinatörümüz Ulvi Güveneroğlu, BJK Futbol Okulları Genel Koordinatörümüz Ufak Pak ile BJK Berlin ve BJK Nijerya Futbol Okulları'nın sorumlusu Mesut Şeref Öndel birlikte izledi.
Bugün Kasımpaşa A2 Takımı'nı 2-1 yenme başarısı gösteren BJK Nijerya Akademi Takımı karşısında iyi bir futbol sergileyen U-18 Futbol Takımımız, mücadeleden 3-1 galip ayrıldı..
Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sinan Vardar, internet sitemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Ben buna devrim diyeceğim. 6 sene önce o zamanki ekibimizle BEFAM'ı kurduğumuz zaman, 4 tane futbol okulu vardı. Şu anda futbol okulu sayımız 78'e çıktı. Ayrıca Miami (ABD)'de de futbol okulumuz açılacak.
Futbol okullarında hem Beşiktaş'ın tanıtımı ile ilgili hem sosyal dayanışma ile ilgili hem de Türkiye'nin ve Beşiktaş'ın yurtdışına tanıtımı ile ilgili çok önemli işler yapılıyor. Futbol okullarından ciddi bir gelir de elde ettik. Önümüzdeki 3 sene içinde BEFAM'ı daha da geliştireceğiz.
Nijerya'dan gelen kendi futbol okulumuzun takımının maçı hakikaten gurur verici bir şey. İnşallah 5 kıtada da Beşiktaş'ın sesini duyuracağız."
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla